bilge adam bir kurum.bu kurum bilgisayar alanında birçok konuda eğitim veriyor.ofis ten tut ta bilgisayar sistem uzmanlığına kadar.Bilge adam kursları nedir ?
bilge adam bir kurum.bu kurum bilgisayar alanında birçok konuda eğitim veriyor.ofis ten tut ta bilgisayar sistem uzmanlığına kadar.
memnuniyet alınansertifikaların iş yasamına etkisiyle dogru orantılı ise MEB e baglı br cok okulda akredite edilmiş sertifikalı programlar mrvcut. ben de bir teknik ogretmen olarak cisco nun kurlarını MEB den almıstım. onceleri sıradan hizmetiçi kurs gibi olur kannatindeydim ancak kurlaara katıldıkca islerinoyle olmadıgını gordum. gercek router ve switchlerle calıstık ve fakulte duzeyinde eğitim verdigim ogrencileriminden sistem muhendisi olarak işe girenler oldu. burada herhangi bir eğitim kurumunu karalamak gibi bir niyetim yok ancak alınacak egitimle verileecek parayı teraziye koymak lazım. egerdengede ise problem yok demektir..Ben de pahalı olduğunu düşünüyorum ama arkadaşlarımdan bu kursları tercih edip memnun olanlar var.