Maxim-1995
Üye
Arkadaşlar benim bilgisayarda olmadık sorun var ...
Şöle açıklayım ...
- Ram arızalanmış = değiştirdim hatta 1 Gb fazla aldım = 2 Gb ram DDR2 647 MB
( tek )
- Ardından ekran kartı ölmüş ... = Onboarddan takılabiliyom ...
- Bunlardan hepsi önce yanlışlıkla güç kaynağı bozdum ( temizlik yaparken ) ve değiştirdim ...
-İşlemcim İntel Celeron ((
- Format atmasını öğrendim hatta istediğim zaman artık atabiliyom ( gerçi zaman kaybı olunca bende gerektiğinde atcam )
- Antivirüs = Comodo İnternet Security
Ama nadir olarak bilgisayar durup dururken hiç anlatılcak türde değil bilgisayar direk kapatıyor...
Örneğin
- 4 gün önce kız arkadaşımla konuştuktan sonra son mesajı verdikten sorna paaat bilgisayar kapandı ( ...
-ben basıyom açma tuşuna 2 sn sorna kapanıyor sabah oldu tekrar basıyom yok 2 sn kapanıyo içini açtım toz olmuş ( hay allah en faza 3 hafta geçti )
Ramın soketini değiştiriyom düzelir gibi oluyor ama ne sorun var bilemiyom ...
Not : bilgisayar yaklaşık 5 seneden fazla ...
Nolusunuz bu bilgisayarı sışarı fırlatmadan önce yardım edin yoksa yemin billah sinirimi geçti atacam ohhh dicem yeni bilgisayar alasım yok ! ... çünkü 2013 olayı olunca ve windows 7 içn lisans almaya uğraşmam ...
Ekleme : Şu an kasanın bir bölümü açık 1 vantilatör boyutunda fanla çalışıyor ( klasik ama bilgisayar içn değil )
genelde 3 fan çalışır ama beceremiyor >(
Şöle açıklayım ...
- Ram arızalanmış = değiştirdim hatta 1 Gb fazla aldım = 2 Gb ram DDR2 647 MB
( tek )
- Ardından ekran kartı ölmüş ... = Onboarddan takılabiliyom ...
- Bunlardan hepsi önce yanlışlıkla güç kaynağı bozdum ( temizlik yaparken ) ve değiştirdim ...
-İşlemcim İntel Celeron ((
- Format atmasını öğrendim hatta istediğim zaman artık atabiliyom ( gerçi zaman kaybı olunca bende gerektiğinde atcam )
- Antivirüs = Comodo İnternet Security
Ama nadir olarak bilgisayar durup dururken hiç anlatılcak türde değil bilgisayar direk kapatıyor...
Örneğin
- 4 gün önce kız arkadaşımla konuştuktan sonra son mesajı verdikten sorna paaat bilgisayar kapandı ( ...
-ben basıyom açma tuşuna 2 sn sorna kapanıyor sabah oldu tekrar basıyom yok 2 sn kapanıyo içini açtım toz olmuş ( hay allah en faza 3 hafta geçti )
Ramın soketini değiştiriyom düzelir gibi oluyor ama ne sorun var bilemiyom ...
Not : bilgisayar yaklaşık 5 seneden fazla ...
Nolusunuz bu bilgisayarı sışarı fırlatmadan önce yardım edin yoksa yemin billah sinirimi geçti atacam ohhh dicem yeni bilgisayar alasım yok ! ... çünkü 2013 olayı olunca ve windows 7 içn lisans almaya uğraşmam ...
Ekleme : Şu an kasanın bir bölümü açık 1 vantilatör boyutunda fanla çalışıyor ( klasik ama bilgisayar içn değil )
genelde 3 fan çalışır ama beceremiyor >(