erenoglu33
Üye
200mt kameramı olur olur arkadasım bl6150 650tvl ve fiyatı su an bayi olarak 99usd+ kdv
fiyat yazmak forum kurallarına aykırı degılmı ?200mt kameramı olur olur arkadasım bl6150 650tvl ve fiyatı su an bayi olarak 99usd+ kdv
erenoglu arkadasım ben arkadas varsayım olarak yazdım tabıkı yuksek bır fıyat ama dar bir butce mevcut sonucta bu işi için bir kez harcama yapabilirler ve servis konusuda cok onemli bir husus...neden güvenlik sistemi dendiginde 100% 300kar marjı hesaplanıyor yada baska markalar kötüleniyor anlamadım arkadasın istedigi sistem su an rahat 2000tl ye kurulur lütfen havada ucmıyalım arkadaslar . vestel ve arcelikte sonradan bilgisayar marka üretti ve cok kişi kullanıyor ucuz illaki kötü olacak degil
servis konusunda gayet memnunum 2004den beri aynı şirketle çalışıyorum .erenoglu arkadasım ben arkadas varsayım olarak yazdım tabıkı yuksek bır fıyat ama dar bir butce mevcut sonucta bu işi için bir kez harcama yapabilirler ve servis konusuda cok onemli bir husus...
ne kadar guzel bır durum bakın 2004 yılından beri aynı firma ile calısıyorsunuz umarım hizmet alacak olan echelon nickli arkadas ta boyle bir firma bulur kendineservis konusunda gayet memnunum 2004den beri aynı şirketle çalışıyorum .