fedora
Üye
arkadaşlar burada ankara piyasası ve realite dediğimiz bir şey var, konya sokak'a gitsem şimdi çoğu JMK diye bir marka satıyor, ayrıca dükkanda kamera bulmak imkansız tüm uydu işi yapanlar kamera işi yapıyor. hangi firmaya telefon edip fiyat alsam. kesin bir 2500 lira fiyat biçiyor. sattıkları mal eğer fazla sorun çıkarmıyorsa onlar için en kral ürün o, teknik bilgiden yoksun sadece, net gösteriyormu diye sorduğunuzda? abi bu kamerayı heryere kuruyoruz, görüntü süper abi diyor.
satacakları sistemde de kesin bir neutron dvr kullancaklar oda ucuz zaten.
kaliteli diye CNB yi aradım oda kamerasını 250$ liste fiyatından yazıyor, 5400 lira civarı tutuyor.
kimse bu işi uygun fiyattan satayımda müşteriyi memnun edeyim demiyor. biliyorum %100 kar koyuyorlar, en az 1000 lira bi işçilik alıyorlar.
sonuç bu 3wave sistemi 2000 lira civarına alınabiliyormu? üsteki arkadaşlar öğle yazmışlar.
ayrıca madem fiyatlar konusunda bilgilisiniz o zaman, kaliteli bir marka yada model ismi verinde, o markaya yoğunlaşıyım, bu fiyat katagorisinde
sayın echelon arkadasım projenizi anlatır bir bilgilendirme vb iletebilirseniz size teklif gecmek istiyorum.