Bios ayarı

Güvenli modda açılma sebebi herhengi bir driver yüklemeye gerek duymadan sadece windowsun ana görevlerini yüklediği için.

Normal kullanmak istiyorsanız o hard diski ya yeniden başka bilgisayarda yeniden formatlayıp gerekli işlemleri yaptıktan sonra taşıyacaksınız yada üzerinde yeniden format atacaksınız.

Hocam başka bilgisayarda formatladım derken başka bilgisayarda mı windows kurup kendi bilgisayarına taktın?

Eğer bunu yaptıysan Hard diski başka bilgisayara direkt taşıyınca çalışmaz tabi.Bunun için diğer bilgisayardan sökmeden gereken yapman bir işlem var çünkü.O işlemi yapmadığın sürece hard disk ilk kurduğun bilgisayara göre diriver yüklü olduğu için taşıyınca çalışmaz.

Eğer başka bilgisayarda windows kurup o diski taşıyacaksan bunu belirtirsen ona göre yardımcı olayım.
evet tamda anlatmak istedigim budur kendi PC mden format atamadıgım için başka bilgisayara bagladım ve sorun olmadan atabildim ve benimkine takıncada malum çalışmadı ve hangş ayarları yapmam gerekiyor

bios luk bir ayar göremedim ben şahsen. cihaz biraz da eski olduğu için donanımsal çok sebebi olabilir.

şu haliyle yine format usb ni görmüyor değil mi. birde tekrar format cd takıp atmayı deneyebilir misin

XP için zan etmiyorum ama denemeden bir şey diyemem.

işinize karışmak gibi olmasın ama XP tavsiye de etmem zaten.Ortada dolaşan fidye yazılımlarına karşı sıfır savunma var.Bütün verilerinizi kaybedebilirsiniz nete bağlanacaksanız.

bios luk bir ayar göremedim ben şahsen. cihaz biraz da eski olduğu için donanımsal çok sebebi olabilir.

şu haliyle yine format usb ni görmüyor değil mi. birde tekrar format cd takıp atmayı deneyebilir misin
tekrar USB yi görmedi ve CD dende atamıyorum çünkü yine donma yapıyor

senin Ekran kartı sogutucusu, cpu soğutucu vb çalışıyor mu? hdd ni usb aparatını takıp yine laptopunda içini düzgün görüyor musun? bide anakart resmini çekip atsana.

XP için zan etmiyorum ama denemeden bir şey diyemem.

işinize karışmak gibi olmasın ama XP tavsiye de etmem zaten.Ortada dolaşan fidye yazılımlarına karşı sıfır savunma var.Bütün verilerinizi kaybedebilirsiniz nete bağlanacaksanız.
anladım evet ama özellikler düşük oldugu için XP kuracagım

senin Ekran kartı sogutucusu, cpu soğutucu vb çalışıyor mu? hdd ni usb aparatını takıp yine laptopunda içini düzgün görüyor musun? bide anakart resmini çekip atsana.
herşey çalışıyor zaten bilgisayar açıktı kullanıyordum sadece format atacaktım atamadım bu sorunlarla karşılaştım ve HD yi başka aparat ilede görebiliyorum ve format attıgım PC ye tekrar taktım ondada görüyor yani HD de sorun yok

Forum istatistikleri

Konular
129,811
Kullanıcılar
452,618
Son üye
mberber

Yeni konular

Geri