Bios ayarı

bişeyler deneyelim bari, belki işe yarar: Format cd ni takıp bu ekranda kurtarma için R'ye bas
windows-xp-onarma-repair_d620.jpg

Daha sonra bu çıkması lazım, 1 ve Enter

xprecovery1.jpg

Daha sonra şifren olmadığ için sadece Enter

komutları yazacağın ekran satırı gelir

sistem dosyalarını onarma için
chkdsk/r yazıp Enter

bitince bu sefer exit yazdıktan sonra Windows'u yeniden başlatabilirsin, inşallah işe yarar

hocam bu menüye ulaşşsam zaten format atabilecegim sorun buraya kadar gelemiyorum başlarken donuyor devam edemiyorum
sata4.gif
burda donuyor kalıyor

hdd ne diğer makinada xp formatı kendi elindeki cd ile mi yaptın, bu xp cdlere sata hdd desteği eklemek gerekiyordu

evet XP kurdum ve çalıştı diger bilgisayarda ve benimkine takınca windows açılmadı burda şüpelendigim acaba biosu sıfırladıgımda HD yi SATA olarakmı gösterdi bios buda bir sorun olabilir resimleri vermiştim bakabilirmisiniz ve benim bilgisayara taktıgımda çalışmadıgında elimde birçok CD var XP VİSTA felan hepsinde yani bu gösterdigim menüde ilerleme yapamıyorum tek sorun bu bilgisayarda BİOS kaynaklı diye düşünüyorum ama hayırlısı çok ugraştırdı beni :)

bios da "Hard Disk Boot Priority" girip resim atsana neler seçili

alakası yoktur ama "Second Boot Device" hdd yi göstermişmiydin, resimlerde göstermemişsin görünüyor

Evet onu ve third boot olanida farklı farklı konumlarda yaptım farkeden hicbirsey olmadı peki bu resimdeki nasıl dogrumu ve zaten konumuda değişmiyor yukarı aşağı ta siyami yorum yani

bide format flash diskini takıp "Hard Disk Boot Priority" içinde usb ismi çıkıcakmı baksana

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,811
Kullanıcılar
452,618
Son üye
mberber

Yeni konular

Geri