Eray KIRIMLI
Katılımcı Üye
Köprü panosunu açın ve bir bakın. Köprü panosunda bir tane atv312 yada atv31 sürücü göreceksiniz eğer firmanız yada bir başkası tarafından degistirilmediyse.
Teşekkürler arkadaşlar, bu kadar cevap geleceğini düşünmüyordum fakat, benim anlatmak istediğim olayda iki motor yok sadece tek motor var. Şöyle anlatayım; A-) 750 d/d motorum var (yani 50hz de 750 d/d çalışıyor) bu motoru sürücü ile yumuşak bir şekilde 750 d/d ya getirdik ve sabitledik sorun yok. B-) Bu aşamada kaynak değiştirip (kontaktörle) 750 d/d a tekrar sabitlemek istiyorum, A dan tek fark yumuşak kalkış yok ve kaynak farklı. Bunu aslında iki sürücü ile yapabilirim gibime geliyor, ama bunu tek sürücü ile yapabilir miyiz ? Bunun için sürücünün galiba iki giriş çıkışı olması lazım ve bunun birisi A durumu için, diğeri ise B durumu için kullanılmalı diye düşünüyorum, acaba bu şekil sürücüler var mıdır, mevcut mudur ? Teşekkürler...
Üşenmedim. Schneider müşteri temsilcisi , Siemens müşteri temsilcisi ve Fuji teknik birim ile görüştüm. Yanlışım var ise düzelteyim diye.
Hepsinin ortak verdikleri cevaplar şu yönde Motorlardan 1 isi çalışmaz ise çalışan motorda termik sıkıntıları ile karşılaşırsınız motorsürücü bütün hesaplarını 3 kw motora göre yapacaktır oldu. uygulama yapıla bilir fakat önermiyoruz diyorlar. Bilginiz olsun diye yazdım. Saygılar.