Bir Hata Birkez Olur

selcukeem

Üye
Katılım
29 Ağu 2011
Mesajlar
262
Puanları
0
Ben burada sırf bana yazılanlara karşı cevap verdiğim için uyarılıyorum forum kurallarına uymadığım söyleniyor ben forumda kaç kez siz yöneticilere bir yanlış gördüğümde ileten biriydim fakat sırf bir knuya ilk kez yazdığım bir mesajdan dolayı adım polemik yaratan biri olarak geçti sırf burada bazılarına kamuyu önerdiğimiz için onların laflarına hiçbir uyarı yazmayan siz bana bir konunun içerisinde ve herkesin görebileceği şekilde uyarı veriyorsunuz en azından bunu özel mesajla iletip uyaramaz mısın be adam yönetici olmuşsun özel mesaj atmayı da mı öğrenemedin ama kimi kime şikayet edeceğiz gereğini yapacağını söylemiş zaten yönetici bey https://www.kontrolkalemi.com/forum...lu-vana-kumanda-panosu/sayfa4.html#post419390 adlı konuda yapsın gereğini siz diğerlerinin de bunu sadece seyirci olarak izleyeceğine eminim.Sonuçta eminim gezer77'i destekleyeceğinize eminim.Gereğini de çok merak ediyorum yapılsında görelim.Ama şnu da unutmayın Peygamberimiz (asm) bir hadislerinde şöyle buyurur: “Bir kötülük gördüğünüz zaman elle düzeltin. Buna gücü yetmezse dilinizle düzeltmeye çalışsın. Buna da gücü yetmezse kalben buğzedin. Bu ise imanın en zayıf derecesidir" ama siz sadce izleyenlerden olacaksınız.
 
Bak gezer bey cevabını burada yaz dediğin için burada yazıyorum önce burada anlaşalım!
Tekkin Bey ile biz sadece konuşuyorduk ve şahsen o beni kıracak bir sözde bulunmadı sadece bir konu içerisinde sırasıyla düşüncelerimizi belirttik hem siz Tekin Bey in avukatımısınız ben onu kırdıysam ondan özür de dilerim hem böyle bir şey olmuş olsaydı tekin bey de bunu bize rahatça iletirdi 3. bir şahısa gerek yokty fakat ben sizin uyarınız özel den yapmanızı beklerdim bir yönetici olarak bu kadar da olsa sağduyunuz olur diyordum ne yazık ki yokmuş tekin bey'i kırdıysam hakkını helal et tekin bey senden özür dilerim buradan bakalım diğerlerib bu erdemliği gösterebilcek mi
 
sayın selcukeem size bu ilk ve son cevabım biz yöneticiler düzeni sağlamakla sorumluyuz.Bunu yaparken hiçbir üyenin avukatlığınıda yapmayız.forum kurallarının 3.12 maddesi aşağıdaki gibidir.

3.12 ) Mesajlarınıza forumun yapısını etkileyecek kadar büyük boyutlu resimler, reklam, cinsellik, siyasi veya dini içerikli yazılar, hakaret, şiddet kin ve nefret içeren ifadeler, telefon numaraları, mail ve anlık mesajlaşma programlarının adreslerini eklemek yasaktır. Mail ve telefon numaraları sadece seri ilanlar bölümünde yayınlanabilir.
 
Ben zaten bu kurala uyuyorum nasıl bir bilim adamı,sanatçının sözü paylaşılabiliyorsa Peygamber Efendimizin hadisi de o denli paylaşılabilmelsinde bir sorun mu var varsa zaten şimdi beni silin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Teşekkür ederim özgürlük :)
Diğer yönetcilerden cevap bekliyorum ve yönetici de olsa gereği yapılacaktır kuralının uygulanmasını bekliyorum bu bana karşı yapılmış ikinci hasızlıkdır.Sanırım aynı kişiler benim bir keresinde de konumu durduk yerde silmişti fakat aynı içerikli benden sonra açılan konuyu silmemişlerdi.
Gereğini yapın!
 
Bu haksızlık devam ettiği sürece de kendimi savunurum
 
sayın selcukeem size bu ilk ve son cevabım biz yöneticiler düzeni sağlamakla sorumluyuz.Bunu yaparken hiçbir üyenin avukatlığınıda yapmayız.forum kurallarının 3.12 maddesi aşağıdaki gibidir.

3.12 ) Mesajlarınıza forumun yapısını etkileyecek kadar büyük boyutlu resimler, reklam, cinsellik, siyasi veya dini içerikli yazılar, hakaret, şiddet kin ve nefret içeren ifadeler, telefon numaraları, mail ve anlık mesajlaşma programlarının adreslerini eklemek yasaktır. Mail ve telefon numaraları sadece seri ilanlar bölümünde yayınlanabilir.

Sayın yönetici
Forum kurallarını yollamışsınız. Tekin26 nın verdiği kelmahmut sözleri tahrik değilmi. Prosesi bilmeyen kimse elektrikçilik yapamaz. Biz prosesde yardımcı olalım dedik. Ama birden gurur meselesi yapıldı. ben pompanın boş veya dolu olacağını biliyorum gibi.
Şunu unutmayın Ben mesleğimi kontrol kalemi formumndan öğrenmedim. Eğer yöneticilik yapıyorsanız Teraziyi ortalı tutun. şimdiye kadar yazdığım tüm mesajları okuyunuz zarar vericimi yoksa yardımcımı olmıuşum. Kontrol kalemine yazdığım son mesajdır. Gezer77 yönetici yanlı davrandığı için oda kabullenemeyecek insanların kullandığı forumdan uzaklaştırma yoluna gidecek.
Ben Bana yapılan haksızlıkları helal etmiyorum onlar Allahından bulsunlar
Hoşca kalın
 
yöneticiler artık biriniz burayla ilgilenebilr mi?bize savunduğunuz kişi her denileni yanlış anlayan biri benim zaten onunla muhattabım olamaz artık.Gezer77 bizi mimlşediği için cezasını almalıdır.Tüm konuyu okumadan bizi uyarıp hem de herkesin göreceği şekilde bizi mimleyen bu yönetici vasfına hiç sahip olmayan üye hakkında gereği yapılmalıdır.Yapılana kadar ben buradayım bu benim ne ilk ne son mesajım bu foruma sırf biri için bu foruma küsülmez amasyalı bunlara inat burada olmalsın bence ama bu haksızlık devam ederse çeker gideriz forum çünkü o zaman eski kontrolkalemi olmaktan çıkar
 
sayın freedom33 tebrik ederım doğruluktan yana olduğunuz için amasyalının iplerı koparan mesajını kopyalıyorum sanırım ne dedığının kendısıde farkında değıl aslında selcukeem kardeşımız konuya gırmemesı gerekırdı:) ama oda normal genç sonunu duşunmeden konuya gırdı bızde gençken boyle hatalar yaptık yanlışta bundan sonra başladı sen benı nasıl haksız bulursun deyıp kiliç çektı yonetıme karşı:) selcukeem kardeşımız hatasının farkındadır umarım


Sen bana göre hiç bir şey bilmiyorsun o klepe kaçırırsa o pompa su ile doldurulup çalıştırılmaz. vana kapalı ikende su basamazsın
burada çok özür dilerim karşımda saygısız birinin olacağını düşünemedim. yardım etmek iştemiştim.


mesaj bu bende anlamış değılım saygisizlık yapmışım nasıl yaptıysam:) şimdı selcukeem kardeşime soruyorum sayın amasyalının verdığı bu cevap sizce mantıklımı veya neden bu kişinın yazdıklarına destek oluyorsunuz ?


gezer77 su pompasında reduktorlu vana kumanda panosu başlıklı konuyu baştan sona okudum amasyalının haricinde polemik yaratan birini görmedim!Selcukeem arkadaşımı tanımam ama hakikaten yaptığınız haksızlık bence.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,465
Mesajlar
927,116
Kullanıcılar
452,023
Son üye
yusuf216

Yeni konular

Geri
Üst