selcukeem
Üye
Ben burada sırf bana yazılanlara karşı cevap verdiğim için uyarılıyorum forum kurallarına uymadığım söyleniyor ben forumda kaç kez siz yöneticilere bir yanlış gördüğümde ileten biriydim fakat sırf bir knuya ilk kez yazdığım bir mesajdan dolayı adım polemik yaratan biri olarak geçti sırf burada bazılarına kamuyu önerdiğimiz için onların laflarına hiçbir uyarı yazmayan siz bana bir konunun içerisinde ve herkesin görebileceği şekilde uyarı veriyorsunuz en azından bunu özel mesajla iletip uyaramaz mısın be adam yönetici olmuşsun özel mesaj atmayı da mı öğrenemedin ama kimi kime şikayet edeceğiz gereğini yapacağını söylemiş zaten yönetici bey https://www.kontrolkalemi.com/forum...lu-vana-kumanda-panosu/sayfa4.html#post419390 adlı konuda yapsın gereğini siz diğerlerinin de bunu sadece seyirci olarak izleyeceğine eminim.Sonuçta eminim gezer77'i destekleyeceğinize eminim.Gereğini de çok merak ediyorum yapılsında görelim.Ama şnu da unutmayın Peygamberimiz (asm) bir hadislerinde şöyle buyurur: “Bir kötülük gördüğünüz zaman elle düzeltin. Buna gücü yetmezse dilinizle düzeltmeye çalışsın. Buna da gücü yetmezse kalben buğzedin. Bu ise imanın en zayıf derecesidir" ama siz sadce izleyenlerden olacaksınız.