Bir konuya nasıl resim yukleniyor...

ykp55

Üye
Katılım
27 Ocak 2010
Mesajlar
539
Puanları
16
Konum
samsun
Lütfen yardımcı olunuz?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle şunu belirteyim konuyu yanlış yere açmıssınız fakat önemli bir konuya deyinmişsiniz.

1-2 sene önce cevap yazdığımız pencerede dosya ekle bölümü vardı oradan resim ve saire ekleyebiliyordum fakat artık o menü yok. Ben de biraz uğraşıyorum fakat şu şekilde yapıyorum;

1- Resmin eğer linki var ise (yani tam ekran yapılacak resim ve linki kopyalanacak) o linki kopyalayıp mesaj yazdığım yerdeki sekmelerde "grafik ekle" var ona tıklayıp linki yapıştırarak atabiliyorum.

2- Kendi bilgisayarımdan bir resim atacaksam eğer onu da şu adrese yükleyip çıkan linklerini kopyalayarak mesajıma o linkleri ekliyorum.

Benim gerçekten merak ettiğim konu ise neden artık küçük dosyaları foruma yükleyemiyoruz. En ufak bir şeyde bile rapid share tarzı sitelere yükleme yapmak zor ve kısa süre içinde güncelliğini yitiren birşey.
 
Bu konu hakkında bende bir kaç kez nasıl olduğunu sormuştum başka bir konu içinde bu yüzden cevap alamadım zannedersem.Bilginiz için teşekkürler.Deniyeceğim.
 
Konulara Cevap:

Hızlı Cevap Kullanma

Konu Başlığının en alt kısmındaki Hızlı cevap kısmını kullanara dilediğinizi yazıp Cevapla seçeneği ile yorumalrıızı iletebilirsiniz.

Link Ekleme

cevap kısmında bulunan resmine tıkladığınızda üst tarafta buluna kod komut isteminde htpp:// ile başlayan url adresini yazarak Seçmiş olduğunuz kelimeleri bu adrese yönlendirebilirsiniz.

Resim ekleme

Cevap kısmındaki resmine tıklayarak komut satırına resim linkini yapıştırın resim yazınıza otomatik olarak eklenecektir.


Alıntı Yapmak

Her hangi bir üyenin Yorumunu eklemek istiyorsanız o üyenin mesajı altındaki kısmına tıklayarak kendi iletinizi ekleyebilirsiniz.

Ve ayrıca ve ile şikayet ve dileklerinizi bildirebilirsiniz.


Cevap kısmını altındaki Gelişmiş kısmına tıklayarak önizleme yapabilir. İmzanızı ve sembol ekleyebilir çıkarabilirsiniz

İyi Çalışmalar
 
Forumumuzda yoğunluktan dolayı dosya ekleri forumumuza çok fazla yük getirmektedir. Forumumuzun Sorunsuz yayın yapabilmesi için yeni dosya ekleme özelliği kapatılmıştır.Üyelerimize dosya yükleme sitelerini öneriyoruz.
Forum üyelerimizden sayın greenyucel bu konu hakkında resimli örnekleme hazırlamıştı. Alttaki linkten ulaşabilirsiniz.

Mesajlara resim ekleme nasıl olur
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,223
Mesajlar
924,390
Kullanıcılar
451,591
Son üye
karaca001

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst