Bosch Çamaşır Makinesinden Gelen Ses [Videolu]

Masraf ettiğine değmeyecek gibi. İkinci el temiz bisey al taşınan falan oluyor 3 5 bin liraya alırsın. Bunu yaptırmaya kalksan astarı yüzünü geçer.

Resistansın geçtiği yapı bu.
Kazanla arasında 1 cm vardı. Biraz uzaklaştırmaya çalıştım. Şimdi neredeyse sürtünmüyor ancak 1200 devirde dönerken çok hafif ses geliyor. Biraz daha uzaklaştırmaya çalışacağım.

photo_2024-12-03_12-34-50.jpg

Resistansın geçtiği yapı bu.
Kazanla arasında 1 cm vardı. Biraz uzaklaştırmaya çalıştım. Şimdi neredeyse sürtünmüyor ancak 1200 devirde dönerken çok hafif ses geliyor. Biraz daha uzaklaştırmaya çalışacağım.

Ekli dosyayı görüntüle 112264
Bu hafta bir makine söktük. Tambur balans yapıyordu. Rezistans teli bu olsaydı kesin sürterdi. Söktük ve tambur mili, demiri sağlam. Kazan deforme olmuş. 5 yıllık makine. İlk biz söktük.
Üreticilerin yaptığı bir tasarruf... Aynı modelin başka kazanında ise tambur demiri kırıktı. Aynı kilo olmasına rağmen ve hatta aynı yıl, birisinde ince örümcek ve mil kullanmışlar.

Bu hafta bir makine söktük. Tambur balans yapıyordu. Rezistans teli bu olsaydı kesin sürterdi. Söktük ve tambur mili, demiri sağlam. Kazan deforme olmuş. 5 yıllık makine. İlk biz söktük.
Üreticilerin yaptığı bir tasarruf... Aynı modelin başka kazanında ise tambur demiri kırıktı. Aynı kilo olmasına rağmen ve hatta aynı yıl, birisinde ince örümcek ve mil kullanmışlar.
Önceki makinem bilye dağıtmıştı, değiştirmiştim. Bunun o tarafta sorun yok şimdilik. Rezistans telini üstten ezdim oradan ses gelmiyor ancak diğer problem parazit kondansatörü/ sigorta atması olayı devam. Kondansatör değişecek sanırım Diğer problem

Forum istatistikleri

Konular
130,235
Kullanıcılar
453,441
Son üye
mehmet_kzl34

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.
Geri