artser
Üye
[FONT="]Bosch Logixx Çamaşır Makinesi Arıza Kodları [/FONT]
[FONT="]Bu hata kodları ile genel halk için makine tamircileri ve değil yıkama için yazılmış [/FONT][FONT="]Bosch[/FONT][FONT="] ve teşhis rutinleri kullanıcı adına yetki belirli bir düzeyde varsayıyorum. Biz size, ancak, yine de kendi yararları üzerinde her arıza araştırmak gerekir oylandı hatanın mahiyetini belirlemede size yardımcı olmak için denemek için bazı notlar ekledim. [/FONT]
[FONT="]Bir çamaşır makinesi teşhisini daha fazla yardım ve tavsiye için lütfen bakınız [/FONT][FONT="]bu linkten kılavuzu bulma çamaşır makinesi arıza[/FONT][FONT="] size sorunu tanılamak başlamadan önce [/FONT][FONT="]Bosch[/FONT][FONT="] çamaşır makinesi. [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Bu hata kodları ile genel halk için makine tamircileri ve değil yıkama için yazılmış [/FONT][FONT="]Bosch[/FONT][FONT="] ve teşhis rutinleri kullanıcı adına yetki belirli bir düzeyde varsayıyorum. Biz size, ancak, yine de kendi yararları üzerinde her arıza araştırmak gerekir oylandı hatanın mahiyetini belirlemede size yardımcı olmak için denemek için bazı notlar ekledim. [/FONT]
[FONT="]Bir çamaşır makinesi teşhisini daha fazla yardım ve tavsiye için lütfen bakınız [/FONT][FONT="]bu linkten kılavuzu bulma çamaşır makinesi arıza[/FONT][FONT="] size sorunu tanılamak başlamadan önce [/FONT][FONT="]Bosch[/FONT][FONT="] çamaşır makinesi. [/FONT]
[FONT="]F16 [/FONT] | [FONT="]Kapı kilidi hatası [/FONT]
|
[FONT="]F17 [/FONT] | [FONT="]Tespit Giriş valfi hatası [/FONT]
|
[FONT="]F18 [/FONT] | [FONT="]Tespit edilen bir hata boşaltın [/FONT]
|
[FONT="]F23 [/FONT] | [FONT="]Temel olarak Antiflood cihaz aktive edilmiş [/FONT]
|
[FONT="]F34 [/FONT] | [FONT="]Kapı kilidi hatası [/FONT]
|
[FONT="]F42 [/FONT] | [FONT="]Motor arızası [/FONT]
|
[FONT="]F43 [/FONT] | [FONT="]Motor arızası [/FONT]
|
[FONT="]F44 [/FONT] | [FONT="]Motor arızası [/FONT]
|