Bu devreyi biri bana anlatabilirmi?

zaten devre mühürlemeli ileri yöne hareket halinde iken düğmeden elinizi cekseniz bile ilerlemeye devam edecektir. taki geri düğmesine basana kadar. şayet sınırlama anahtarı yada swich koyarsanız anahtara dokunduğu zaman durur.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
buton kontrollü ileri geri kumanda devresi bu devre küçük güçlü asenkron motorlar için kullanılır.
 
buton kontrollü ileri geri kumanda devresi bu devre küçük güçlü asenkron motorlar için kullanılır.
Neden küçük motor için devre?? Buton üzerınden akım gecırerek motor çalıstırılamıyorki, motor gücüne göre kontaktör boyutu büyük seçilir.
 
haklısın sayın ustam 3 çeşit devir yönü değiştirme var diye biliyorum buton kontrollü elektriksel kilitleme yani kontaktör kontaklarında vede mekanik kilitlemeli botun kontakları kontaktör nc ve no göre biraz daha zayıf olacağından diye düşündüm tabi siz bizim ustamıssınız sizin tecrübeleriniz benim için her zaman önemlidir saygılarımla
 
Herkeze çok tşk ederim hepiniz yazdinz yardimci oldunuz kiminiz olmaya çaliştiz hallettim abiler sagolun var olur 24 volt ile çalisan bir devre zamaninda termik koymamislar öyle gidiyor
 

Forum istatistikleri

Konular
129,022
Mesajlar
922,603
Kullanıcılar
451,273
Son üye
Cerdemli

Yeni konular

Geri
Üst