Bu şahsi görüşüne katılıyorum, çok mantıklı.arkadaşlar dediklerinize katılıyorum.ama bulaşık makınesının suyunu sureklı sıcak sudan alması hemde devamlı guneş enerjısınden alması(sıcaklı haşlama derecesıne gelebılır 80 derece fılan olması) ılerlıyen zamanlarda problem olabılır. ustelıkde yıkan bulaşıklarda oluşur bazı bardaklar ve porselenler yuksek sıcaklıklarda patlama yada dokulmelerr oluşur.
tesisat gırış sıcaklık standartlara gore 15 derece olması gerekır.ve makıne eco 50 derece programında 1 ana yıkama 1 soguk durulama 1 sıcak durulama parlatıcı işlemi yapılır. bu işlemlerın hep standart kaynar bır suyla yıkaması zararlı olabılır.tabıkı bu benım şahsı gorusum.
arkadaşlar dediklerinize katılıyorum.ama bulaşık makınesının suyunu sureklı sıcak sudan alması hemde devamlı guneş enerjısınden alması(sıcaklı haşlama derecesıne gelebılır 80 derece fılan olması) ılerlıyen zamanlarda problem olabılır. ustelıkde yıkan bulaşıklarda oluşur bazı bardaklar ve porselenler yuksek sıcaklıklarda patlama yada dokulmelerr oluşur.
tesisat gırış sıcaklık standartlara gore 15 derece olması gerekır.ve makıne eco 50 derece programında 1 ana yıkama 1 soguk durulama 1 sıcak durulama parlatıcı işlemi yapılır. bu işlemlerın hep standart kaynar bır suyla yıkaması zararlı olabılır.tabıkı bu benım şahsı gorusum.
Kitapçıkta makineye girecek sıcak suyun (hem soğuk hem sıcak) maksimum değerlerinin yazması lazım.