Buzdolabı Motoru Çalışıyor Mu?

Elimde Çıkma Sıfır gibi Gözüken Bir Buzdolabı Kompresörü var 3 tane girişi var bunu nasıl çalıştırabilirim? Ayrıca Sallayınca İçinde ki Şey Sallanıyor Bir Sorun Yaratır mı? Ben Bozuk Olduğunu Düşündüğüm İçin Denemedim Çalışır mi?

Son düzenleme:
güzel insan, ilk önce elindekinin ne olduğuna bir karar ver. buzdolabı mı? kompresörü mü?
1- denemeden bilemezsin
2- kablosu yoksa, bak bakalım ac mi dc mi?
3- olan şey senin önünde, marka, model araştırması yap giriş AC için line (kahverengi) (L) nötr (mavi)(N) toprak (yeşil sarı) (G)
4- DC ise kırmızı (+) siyah (-) bağlantısı yapmalısın.

motor üzerindeki üçgen gözüken uçların fotografını motorda dahil çekip koyarmısınız.

Son düzenleme:
motor üzerindeki üçgen gözüken uçların fotografını motorda dahil çekip koyarmısınız.
kompresör Bodrum'da suan gece olduğu için inemedim aynısını internette buldum ama bendekinin içi sallaniyo bozukmu acabaa;
güzel insan, ilk önce elindekinin ne olduğuna bir karar ver. buzdolabı mı? kompresörü mü?
1- denemeden bilemezsin
2- kablosu yoksa, bak bakalım ac mi dc mi?
3- olan şey senin önünde, marka, model araştırması yap giriş AC için line (kahverengi) (L) nötr (mavi)(N) toprak (yeşil sarı) (G)
4- DC ise kırmızı (+) siyah (-) bağlantısı yapmalısın.
Klavye Otomatik Düzeltmiş Kompresör Olacaktı Kusura Bakmayın.

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    38.7 KB · Görüntüleme: 3
kompresör evet, oradaki yazılara dikkat edim L ve N yazan yere giriş yapacaksınız, işinizi garantiye almak için araya seri lamba girin. (ney? diye sorma forumda var, arama yap)

Icindeki duzenek gurultu yapmasin diye yaylar uzerine oturtuldugu icin salladiginda ses gelmesi normal bir durum.

Fakat icindeki motorun calismasi icin kondansatore de ihtiyac var.

Bağlantınız hatalı; kompresörün bobinlerini yakarsınız.

hrtpnjq.jpg

Bu siteden tedarik edip bağlantısını çizdiğim gibi yapın.

https://www.karmakmarket.com/role-ve-termik

https://www.trendyol.com/universal/universal-buzdolabi-motor-start-kondansatoru-5-uf-p-43002500

Forum istatistikleri

Konular
130,154
Kullanıcılar
453,254
Son üye
1mühendis1

Yeni konular

Geri