Buzdolabı Motoru Çalışıyor Mu?

test neşekilde yapılır o konuda detaylı anlatım yaparmısınız
Sağlam ve çalışan kompresöre şoklama yapılmaz! Termik, röle ve kapasitör bağlandıktan sonra fişe takılıp çalışıp çalışmadığına bakılır. Resimdeki kompresör hem yan yatmış hem de eski. Demek oluyor ki içindeki yağ dökülmüştür ve borulardan toz toprak dolmuştur.

Sağlam ve çalışan kompresöre şoklama yapılmaz! Termik, röle ve kapasitör bağlandıktan sonra fişe takılıp çalışıp çalışmadığına bakılır. Resimdeki kompresör hem yan yatmış hem de eski. Demek oluyor ki içindeki yağ dökülmüştür ve borulardan toz toprak dolmuştur.
Şoklama demedim üstad. İzolasyon megeri ile gövdeye faz kontrolü diyecektim. Baktım arkadaş konuya yabancı. Meger ne diyecek, hemen konudan kaçtım.

Son düzenleme:
Şoklama demedim üstad. İzolasyon megeri ile gözde faz kontrolü diyecektim. Baktım arkadaş konuya yabancı. Meger ne diyecek, hemen konudan kaçtım.
Kıymetli üstadım cevabı sana değil, test ne şekilde yapılır diye soran yorumcuya yazdım. Sen aslolan ve kontrol edilmesi gereken ilk adımı yazmışsın; yani gövdeye kaçak. Ki tespitin çok doğru ve yerinde.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,208
Kullanıcılar
453,374
Son üye
mrfaruk

Yeni konular

Geri