Yusuf SEYLAN
Usta Üye
Bunun kendi apartman zaten [emoji16][emoji16] bildiğin bohrwec [emoji4][emoji4]Aşağıdaki CNCyi beğendim, sağlam gözüküyor ama apartman dairesinde olmaz;
biraz detay alalımEkli dosyayı görüntüle 40575can sikintisindan bende bunu yapiyorum bitirdigimde vidyo atarim
Kesin Mach3 ile kontrol edilecektir.Aşağıdaki CNCyi beğendim, sağlam gözüküyor ama apartman dairesinde olmaz;
Enjeksiyon değil mi ?Ekli dosyayı görüntüle 40575can sikintisindan bende bunu yapiyorum bitirdigimde vidyo atarim
Enjeksiyon sicak kamara metal enjeksiyon 100 ton kuvvetinde ayrica cnc yapiminda kullanilan el carki ile step motor dondurme ile ilgili ozellikleri makineye eklemeyi dusunuyorum bu konuda forumdaki arkadaslardan yardim almayi umuyorum
Oparatorun elle manuel olarak kullandigi bi ayar vanasi var ben plc otomasyon biliyorum ancak step motor hic takmadim yenilik olsu diye bu makineye uygulamak istiyorum hem plc hemde el carki ile step motor surebilirmiyim plc sistemi hazir ek yapmak icin hangi parcalari almaliyimMetal enjeksiuon olduğunu anlamıştım. Makinenin neresinde step kullanacaksınız ? Komple mach3 ile mi kontrol etmek istiyorsunuz