Evet dogru soyluyorsunuz amper konusunda cihazin besleme kartina zarar vermis olabilir dedigim gibi herkesin gorusu bu konuda farkli laptopumun işlemci kısmında bir arkadasim sagolsun emanet olaran verdim cihazi aradan yilla gecti geri getirdi kendisinin yeni pc aldigi icin artik kullanmadigini soyleyip iade etti bana pc aciliyor ama cpu kullanimi 100 de 100 olarak gosteriyor termal macunu bittigi icin arkadas baya bi pc yi acip kurcalamis olmaliki islemci faninin sicaklik olcusune gore ayarlayan ldr ayak baglantisini koparmis nasil becerdiyse haliyle islemci sicakligi ile lehim teli eriyip Ekran flexinin anakar ile birleşen noktaya yapismasi sonucu ekran kartini yakmis bulunmaktaydim konuyu gorunce bu geldi aklimabu tarz tabletlerde kolay kolay toz olmaz @Powerlineman sıcaktan lehim topları zarar görmüş olabilir. doğru... fakat bunuda körükörüne onarmak değil işin kitabına göre gitmek en mantıklısı bana göre. bu cihazın arızası bana göre Şarj entegresi gidik. ama emin olmak istiyoruz... ayrıca cihaza düşük amper uygulanmış bunuda gözönünde bulundur. kullanıcı hatası var.