Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kurs değil de, altaş yayıncılığın yazarı serdar çiçek olan ccs c ile pic programlama kitabını edinirsen başlangıç olarak sana yeteceği kanaatindeyim. Kurs bir yere kadar ama kendin uğraşarak öğrenirsen çok daha kalıcı olur....
serdarın kitabını tek geçerim ondan iyi kurs bulmssın kesinlikle her programcının baş ucu kitabı o kitabın atmel için olanını keil uvision anlatanını veya bir benzerini ingilizcede olabilir arıyorum uzun zamandır ama dur bakalım belki buluruz
Sağolun arkadaşlar. C bilgim var ve assembly olarak pic yazabiliyorum. İşlerden pek vakit bulamadığım için böyle birşey arıyorum. Dediğiniz gibi Serdar Çiçek'in kitabını aldım. oradan çalışmaya çalışıyorum
Konu açılalı bayağı olmuş ama isteyen BURAYI inceleyebilir. Diğer yerlere göre hesaplı görünüyor. Bu arada Serdar Çiçek'in kitabı gerçekten de başucunda olacak bu işle ilgileneceksen. Uyumadan önce birkaç sayfa oku muhakkak
CCS C kursunu gitme arkadaşım , eğer ille birşeye baslayacaksan Hitech , XC8 tarafından başla derim. CCS C kursa gitmeyi hak edecek bir program değil kanımca.