Cnc Cam Kesim Masası tamir(YARDIM)

dj-genc

Üye
Katılım
15 Eki 2010
Mesajlar
44
Puanları
1
Yaş
34
Merhaba 2 el. hurda niyeti ile bir cnc cam kesim masası alıyoruz tanıdıktan bazı parçaları kayıp calında vs. vs. ben şimdi bunu nasıl ayağa dikeriz onu düşünüyorum. istanbuldan bir fima 20 bin tl gibi bir fiyat verdi. bunu sizlerinde yardımı ile daha az maliyetle toparlamak gibi bir niyetimiz var. acaba bize kimler yardımcı olabilir. cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
makine ile ilgili resimler
https://plus.google.com/photos/+BurakÇelebi/albums/5718693848063296945
bende makineyi resimlerde gördüm sadece yarın gidip bende inceleyecem.
 
merhaba yeriniz nerede makina nerede ben makina revizyon işleri yapıyorum ayrıca yazılım konusunda destek alabileceğim imkanlarımda var ben yazılım yapmıyorum.Ama elektrik ve mekanik konusunda yardımcı olabilirim.
 
biz trabzondayız makinede trabzonda. resimlere baktınız mı bu makineyi nasıl ayaga dikebiliriz.
 
bu makineyi ayağa kaldırmak için işi bilen biri lazım ama bana çok uzaksınız yakın olsaydınız gelir bakar gerekli işlemleri yapabilirdik ama şuan elimden bir şey gelmez.
 
Konuyu ogrenmek icin hali hazirda calis makina video ve gorseli eklermisiniz tam olarak ne yapmakta... kesim ve desen mi.. bilgi verirseniz bizde ogrenmis oluruz..
 
Makina hakkinda genel bir bilgi oldu.. ben bir cok makinanimi kullanilmis ve hatta hurdadan aldigim oldu.hali ile tamir gerektirir bir sekilde aldim.. isim makina tamiri degilken .. hem elindeki isin yapmak gerekirken bide makina tamiri biraz zor olmaktaydi.. Ayrica bunun icin mesai diainda bir zaman ayirdim..tabi burda hedefte onemli benim atolye hobiden bir adim ileri gitti sebep buydu.. ceptede para yoktu.... tamir isleri insani psikolojik olarak da cok yormakta..eger bakimi ve tamiri icin disariya cok bagimli kalacaksaniz yenisi ve eskisi arasindaki maddi farkilari hesap etmek lazim.. ben demedim ama bir cok kisiden duydugum bisi şuydu.. keske sifirini alsaydik dedikleri ama benim gordugum bunu deme nedenleri makinanin vidasindan dahi anlamadiklari ve disari bagimliliklariydi.. eger hesabini iyi yapip kendin bisilerini degistirip bakimini yapabilirim gerekirse upgrade ederim diyorsan al.....ama kesinlikle ego tatminine gitmemek lazim yani bak ucuza aldim ama kenarda yatiyor ona bakarak mutlu olmaya baslamamak lazim.. yatirimin sana uzun kisa vadede para kazandirmasi gerekli...
Simdiden hersey icin hayirlisi olsun diyelim..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,805
Mesajlar
920,641
Kullanıcılar
450,896
Son üye
sınan_70

Yeni konular

Geri
Üst