Cnc pandograf

motor neyse o döner abi fazlasını nasıl yaptıracaksın. o yüzden dedim hacı murattan ferrari performası diye. mesele aradaki kalite farklı değil birinin yapabileceği hız 300-350 km/saat diğeri 100-150 km/saat

Motor18000 ise 18000 döner başka olmaz.
Bitane buldum herz marka simens Panel 18000 1.5 kw 300 hz almayı düşünüyorum. Panelden devrini artırılabiliyormus ama cok ısınırmıs

Bitane buldum herz marka simens panel 18000 1.5 kw 300 hz almayı düşünüyorum. Panelden devrini artırılabiliyormus ama cok ısınırmıs
Hassasiyetlik 0.01

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hız başka birşey kW başka. Asansör düşün, 15 katlı bina, kabin HIZı aynı, kabine binen adam sayısı artınca motora binen yükde artar dengeyi sağlamak için seninde KW'n yüksek olmalı. Altın, gümüş küçük iş, (Az adam).

Hız başka birşey kW başka. Asansör düşün, 15 katlı bina, kabin HIZı aynı, kabine binen adam sayısı artınca motora binen yükde artar dengeyi sağlamak için seninde KW'n yüksek olmalı. Altın, gümüş küçük iş, (Az adam).
Alıcam pazartesi heralde bu özelliklerde makineyi

Alıcam pazartesi heralde bu özelliklerde makineyi
Peki windows sizce hangisi önemli siz olsanız hangisini alırsınız arel marka 24 bin 0.75 kw mı yada 18bin 1.5 kw 300 hz mi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
129,837
Kullanıcılar
452,670
Son üye
fearles3422

Yeni konular

Geri