3 eksenli. Mach3. X y z eksenlerine takılacak olan limit switch. Kartı ve switch i resim olarak ekledimHangi kart, hangi program, kaç eksen? Nasıl limit switch?
Umarim yapabilirim. Tamam çok teşekürler.https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1h7jZX9SD3KVjSZFKq6z10VXap.jpg
Solda x-lim y-lim z-lim yazan yerler limit switchler.
E-stop: Acil durdurma
prob: parça sıfırlama probu
Umarim yapabilirim. Tamam çok teşekürler.
ben kart olarak resimdeki kartı kullandım ve bi sıkıntı yok şimdilik. spindleyi 2,2 kw aldım. spindle inverteri Siemens v20 aldım. limit switch kullanmadım şimdilik.onu ilerde ekleyecem.bu bağlantıların tamamı internette mevcut.araştırırsanız bulabilirsiniz. merak ettiğiniz özel birşey varsa sorun elimden geldiğince yardımcı olurum.Merhabalar. Ben de cnc dik işlem tarzında bir tezgah yapmaya çalışıyorum. Mekanik tasarımı tamamlandı. Ancak Elektronik kısmında hiç bir bilgim yok. Nema 24 step ve hertz 1.4 kw spindle güç olarak yeterli olacak. Ama hangi kart hangi sürücü hangi siviç VS. Hiç bir bilgim yok. Maliyeti çıkartıp inşa etmeye başlamak istiyorum. Neleri önerirsiniz??
Teşekkür ederim sağolasın. Gelişme kaydettik çe buradan paylaşacağım. Sizde projeniz de başarılarben kart olarak resimdeki kartı kullandım ve bi sıkıntı yok şimdilik. spindleyi 2,2 kw aldım. spindle inverteri Siemens v20 aldım. limit switch kullanmadım şimdilik.onu ilerde ekleyecem.bu bağlantıların tamamı internette mevcut.araştırırsanız bulabilirsiniz. merak ettiğiniz özel birşey varsa sorun elimden geldiğince yardımcı olurum.