lazerin gelmesnde sorun olmadı ama bu bir ihtimal bildiğin gibi aramex ile gönderdiler tr de ptt teslim etti
sadece söylendiği gibi 15w olduğuna pek inanmıyorum çünkü bazı videolarda 10w ile çelik üzerine markalama yapıldığını gördüm bendeki yapmıyor gerçi daha ayarlamalar falan tam anlamıyla yapamadım ama zannımca 5-6w civarındadır.
@asenyurt daha yeni oynamaya başladık lazerle
ama gelecek hafta biraz işlerim olacak 29-30 u gibi bir hafta senin için yeterli olacaksa ben gönderebilirim.
şimdilik akz kartın pwm çıkışını kullanıyorum spindle yerine, m3 ve m5 komutlarıyla açma kapama oldukça zaman alıyor m10p1 ve m11p1 komutlarını kullanamak istiyorum ama onuda benim kart desteklemiyormuş kartın üreticisiyle irtibata geçebilirsem(leafboy77, bir mail adresi bile yok sayfasında) yeni bir eklenti isteyeceğim bu komutları destekleyen pek ümidim yok ama
@Suat_Korkmaz sen bir ara irtibata geçmişmiydin iletişim bilgileri varmı sende
şöyle bir şeye rastladım
bu şekilde birşey yapsam pwm kontrolünü lpt üzerinden (ikinci port olarak) yapabilirmiyim acaba bu konularda çok bilgi sayılmam, bu şekilde mach3 ün m10p1 komutunu kullanabilirmiyim yoksa yine bizim kartın eklentisinemi takılırız.
buda 4. eksen ile açma kapama yaptığım video m3 ve m5 e göre çok daha hızlı açma kapama yapıyor ama sadece açma kapama güç ayarı yok