confickerbelasi
Profesyonel Üye
üreticinin yerine koyun kendinizi...
Ağrılar için havlıcan çayı yapın için. yan etkisi yok.@paskomya geçmiş olsun ben artık ağrı kesici kullanmıyorum mümkün oldukça dişim ağrısa bile bir keresinde bacağıma kramp girmişti yatarken çözüm bulamayınca uyumaya devam etmiştim sabah bormaldi bacağım...
aynı üretici ilaç da üretiyor fakat ürettiği ilaçlara uzun süreli etkisi bilinmemektedir. siz istediğiniz için kullanıyorsunuz. sorumluluk kabul etmiyoruz yazmıyor.üreticinin yerine koyun kendinizi...
kendini telkin en iyi yöntemdir. askerden geldikten sonra 20lik dişim sürekli iltahaplanıyordu, izmir'de bir doktor çekti, ağrı kesici mideme mide ilacım böbreklerime ve onuda absorbe etmek için başka bir ilaç daha bir öğünde tam 13 tane hap yutuyordum. sonra ilaçları bıraktım ve kendimi telkine başladım, inan akşam üzeri ağrılarım bitmişti. ilaçların verdiği sersemlikten de kurtulmuştum. mutlu ben@paskomya geçmiş olsun ben artık ağrı kesici kullanmıyorum mümkün oldukça dişim ağrısa bile bir keresinde bacağıma kramp girmişti yatarken çözüm bulamayınca uyumaya devam etmiştim sabah bormaldi bacağım...
İste bu çok zor.şekeri hayatımızdan çıkaralım