Düz kombi sayaç bağlantısı hk.

Bu soru abest olmus. Boyle bilginin ne faydasi olabilir ki kaldiki bunun adina bilgi de denmez. Ayni sorulari turetirsek tv nin anten girisine 220 verirsek guzel gosterirmi gibi sacma sapan yerlere gider. Anten girisine yanlizca anten baglanabilecegi bilgimidir?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
sayac sayacin icinden cikan kagitta nasil cizilmisse oyle baglanir bunda hepimiz hem fikiriz olmasakda zaten bu elektrigin pek umrunda degil :)

ancak bir olumsuz olay yasandiginda bu yasanan olayin nedenini tespit etsin diye bilirkisiye soruldugunda
bilir kisi konuyu incelediginde su sekilde bir baglanti soz konusu olmus olup bu baglantinin su dezavantajlarindan dolayi bu olay yasanmis (yangin cikmis, sayac patlamis, hatayi gormeyen biri fazi notur diye avuclamis vefat etmis, vs vs) diye bilmesi icin sanirim boyle bir bilgiye ihtiyaci olabilir.
 
Sn. egypt ustama saygısızlık etmek istemem. Yazılarını da okuyorum bilgisi takdire şayan. Ama bu tür sayaç bağlantıları hakkındaki sorular kulağımı tırmalıyor nedense. :D
Bu forumda kimin ne amaçla soru sordugunu bilemeyiz. Hele ki sayaç bağlantıları hakkında.:D
 

Forum istatistikleri

Konular
128,842
Mesajlar
920,916
Kullanıcılar
450,937
Son üye
sara arslan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst