Dalgıç Pompa ebatı

iyi günler.
4200 metre kare arazi var. çeşitli meyve fidanları diktik. az birazda sebze var. 140 lık boruları çakarak su çıkardık. toplam 12 metre boru çaktık. su yaklaşık 10 metreden çıktı. damlama sulama sistemi yapacağız ve konteyner evin ihtiyaçları için kullanacağız. arazi düz. hem monofaze hem de trifaze elektrik var.

sorum şu; bu kuyudan su çıkarmak ne tür bir pompa kullanmalıyız. cevaplarınız için teşekkür ederim.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Kullanacağınız su miktarını ve depolu/deposuz durmları belirtmeniz gerekir.
 
kullanım miktarını tam bilmiyorum. 1 tonluk depo var ondaki su ev ihtiyaçları için yetiyor. ayrıca birde bahçe suluyacağız. mümkünse deposuz kullanmak istiyoruz. çünkü su çok yeşilleniyor depoda.
 
Bahçe için gerekli su miktarını ve sulama sürenizi belirtmeniz lazım. Ne ektiğinize ne kadar su ihtiyacınız olduğuna karar vermeniz lazım ki ona göre pompa bulabilesiniz.

Kuyudaki su miktarı daha doğrusu kuyunun verebileceği su miktarı azsa büyük bir depo alıp öncelikle onu doldurmanız gerekiyor.

Saygılar....
 
ortalama 2 ton su bize yeterli geliyor. sabah ve akşam toplam 1,5 saate sulama işimiz bitiyor.
 
Depoyu mümkünse kullanmak istemiyoruz çünkü su yesilleniyor içinde. Ama mecbur kalırsam kullanabiliriz. 1 tonluk depomuz var. Su yeterli bulunduğumuz bölgede bol su var. Toplam 12 metre 140 lık boru var. Su 10 uncu metrede çıktı.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,828
Mesajlar
920,814
Kullanıcılar
450,919
Son üye
Otomasyon_35

Yeni konular

Geri
Üst