yıldırım32.
Üye
Daha önce normal çalışıyorsa muhtemelen sigorta arızalanmıştir. Lambaların çektiği akim ve sigorta akim degerinin uygun olduğunu varsayıyorum..15-20,adet 60*60 led lambaları çalıştıran darbe akım anahtarı mevcut darbe akım anahtarına bağlı iki anahtar var bunların bağlı olduğu Sigorta zaman zaman düşüyor(atıyor) sebebini nasıl bulabilirim veya neden böyle atar
Daha önce normal çalışıyorsa muhtemelen Sigorta arızalanmıştir. Lambaların çektiği akim ve sigorta akim degerinin uygun olduğunu varsayıyorum..
Ustam benbailadım başlayalı öyle sigortayı bir kez değiştirdim yine başladıDaha önce normal çalışıyorsa muhtemelen sigorta arızalanmıştir. Lambaların çektiği akim ve sigorta akim degerinin uygun olduğunu varsayıyorum..
B16 sigortaBir kere değiştirdim değiş
Ustam benbailadım başlayalı öyle sigortayı bir kez değiştirdim yine başladı
Butondan olmaz. Sigorta akim değeri normal görünüyor. Benzer bir durum farklı bir ortamda karşımıza çıkmıştı. Led spot lambalardan biri zaman zaman sigorta attiriyordu. Sayı az oldugundan degistirerek sorunu çözmüştük. Sizdeki durum, sayı fazla olunca daha zor tespit edilebilir. Sigorta yeni degismedi ise tekrar degiserek gözlemleyebilirsiniz. Arızanın devamı halinde ya lambalari gruplandirip farkli sigortalardan besleyerek sıkıştırma yoluna bakacaksiniz ya da lambaları ikişerli üçerli devre disi bırakıp arızayı sıkıştırmaya çalışacaksınız.Bir kere değiştirdim değiş
Ustam benbailadım başlayalı öyle sigortayı bir kez değiştirdim yine başladı
B16 Sigorta
Ayrıca butondan olabilir mi
C tipi fazla gelmezSigortası B tip ise,C tiple değiştirmeyi ! deneyin.Sayfa 29 u inceleyin.
Teşekkür ederim ustam ustam bir daha sigorta değiştirip olmazsa ikinci şıkka geçeriz tekrar tekrar teşekkür ederim ustamButondan olmaz. Sigorta akim değeri normal görünüyor. Benzer bir durum farklı bir ortamda karşımıza çıkmıştı. Led spot lambalardan biri zaman zaman sigorta attiriyordu. Sayı az oldugundan degistirerek sorunu çözmüştük. Sizdeki durum, sayı fazla olunca daha zor tespit edilebilir. Sigorta yeni degismedi ise tekrar degiserek gözlemleyebilirsiniz. Arızanın devamı halinde ya lambalari gruplandirip farkli sigortalardan besleyerek sıkıştırma yoluna bakacaksiniz ya da lambaları ikişerli üçerli devre disi bırakıp arızayı sıkıştırmaya çalışacaksınız.
C tipi fazla gelmez
Teşekkür ederim ustam ustam bir daha Sigorta değiştirip olmazsa ikinci şıkka geçeriz tekrar tekrar
Sigortayı değiştirdim bir daha sigorta dusmemedi yardımlarınız için hepinize teşekkür ederimC tipi fazla gelmez
Teşekkür ederim ustam ustam bir daha sigorta değiştirip olmazsa ikinci şıkka geçeriz tekrar tekrar teşekkür ederim ustam