Delta B serisi servolara uygun CNC kontrol kartı

Parametre ayarları için keypad gerekiyor galiba, ben sadece motor-sürücü ve bunların kablolarını aldım. Sürücülerde parametre ayarı için kablo,keypad gerekecek anladığım kadarıyla.

Seri kablo ile bilgisayara baglayip yapabilirsin.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
acadmax arkadaşım , ASD-B servoyu step/dır sinyali ile sürmen için servonun harici pozisyonlama modunda olması gerekir. Bu modda step çıkışı pals girişin , dır çıkışı yön girişindir. ASD-B serisi servoyu harici pozisyonlama modunda sürerken kutunun içinden çıkan dirençleri kullanman gerekir. Eğer step çıkışındaki pals 5V ise bu dirençlerin değeri 50 ohm dur. ASD-B servoya programlama için keypad alıp boşuna para harcamana gerek yok. Servo ile pc arasında RS232 bağlantısı yaparak ve pc'ye ASDA Soft programını kurarak parametre ayarlarını rahatlıkla yapabilirsin. Tekno elektronikte olan kartı bu iş için kullanabilirsin. Kolay gelsin...
 
.......... Servo ile pc arasında RS232 bağlantısı yaparak ve pc'ye ASDA Soft programını kurarak parametre ayarlarını rahatlıkla yapabilirsin. Tekno elektronikte olan kartı bu iş için kullanabilirsin. Kolay gelsin...
Tavsiyene teşekkür ederim, ayarlar ile sürekli işim olmayacak, seri kablo olayına yöneldim.
Delta bağlantılarındaki RS232'nin diğer ucunu, sürücülerin arkasındaki yuvarlak 8 pinlik (CN3) girişine takabileceğim erkek fiş gerekiyor.

Servo sürücülerin panosunda başka bir cihaz veya özel bir koruma elemanı da gerekecek mi?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,867
Mesajlar
921,140
Kullanıcılar
450,987
Son üye
YİĞİDO tamirci

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst