Delta PLS program yardımı

selam arkadaşlar bende yenii bi delta aldımm çalışmak amacıylaaa kendimi geliştirmek amacıyla ama plc pc ile haberleştridiğimde daha açaraçmazz online olduğumda yaniiİ? plcninn error bilinki yanıp sönüyor ve hata veriyor hata da ise plc capacity dosent diye acaba ne yapmış olabilirim cpu ya çokk fazala proğram yükleyiipp sildiğimden mi? denemek içinn bayabi program attmıştım ondan olabilirimi? yardımlarınız için şimdiden allah frazı olsunn ilgilenen arkadaşlarıma teşekkürlerr plc delta dvp series
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Merhaba,
İlk önce PLC'nize 24V Dc gerilim uyguladığınıza emin olun, gerekiyorsa ölçü aletiyle ölçün.Çünkü gerlim tam olarak sağlanadığında error ışığının yanması olağan bir durum.
Bunun dışında başa bir durum varsa Communication'dan Format PC Memory seçerek cihazı fabrika değerlerine resetleyin.
İyi çalışmalar dilerim.
 
Arkadaşlar benimde delta plc kullandığım servo motorların bulunduğu bi projem var.

Projede 1. Motor servoya puls üreterek belirlenen açıda dönecek.
Döneceği değeri d500 kaydedicisine kaydedeceğiz. örnek 9 derceye tekabül eden puls değeri. Dönme işlemi gerçekleştikten sonra ise 2. Servo hareket edecek . Fakat bu hareket alltaki servonun her açılı dönüşünden sonra tekrar edecek. Yani bi subrotine ile alt program yazmak istiyorum ki aynı satırları tekrar yazmak durumunda kalmayayım. 2. Serco bulunduğu konumdan belirli bı hızda ve belirlenen puls adedi ile dönecek ve tekrar geri gelecek. Sonra tekrar 1. Motor istenildiği kadar dönecek. Program bu şekilde icra edilecek. Bu subrotine için yardımlarınızı bekliyorum. Alt program ayzmadan da bu iş çözülürmü?
 
sisteminde daha başka kalabalık edecek bişeyy yoksa gerekk kalmazz kısa bir progla çözersinn deltada yenisin galiba servolu örneğii çok
 

Forum istatistikleri

Konular
128,973
Mesajlar
922,206
Kullanıcılar
451,167
Son üye
emrozgnnn

Yeni konular

Geri
Üst