Herhangi bir kumanda devresi kurmadan, motor üzerinden değiştirebilir miyim dönüş yönünü.
6 faz bu.3 faz değil.Çok çok basit 1 faz sabit kalıyor 2 fazın yerini değiştirdiniz mi motor ters yönde döner.
Şemalar uzerinde yıldız üçgen devre tasarımı var kardeş. Benim sorduğum soru bu verilen semada motor bir tarafa dönüyor.ben diğer tarafa dönsün istiyorum.Kardeş sen bir bilene yaptır. Cana mala zarar gelmesin. Daha öncede sordun bu soruyu şemalar paylaşıldı ama anlayamamış olmalısın. 6 faz ne demek oluyor? Soruyu sorarken eklediğin şemaya bakarsan motorun üzerinde ne yazıyor?
Şemalar uzerinde yıldız üçgen devre tasarımı var kardeş. Benim sorduğum soru bu verilen semada motor bir tarafa dönüyor.ben diğer tarafa dönsün istiyorum.
6 faz bu. 3 faz değil.
Herhangi bir kumanda devresi kurmadan, motor üzerinden değiştirebilir miyim dönüş yönünü.
6 faz bu.3 faz değil.
Dediğini yaptığım zaman motor değişik sesler çıkarmaya başlıyor.yani yıldız üçgen bozulmuş oluyor.
Allahım sabır sabır beslem fazının değiştirseceksin. r -s -t ile ileri dönüyor ise r- t-s ile tesyön de döner .6 faz bu. 3 faz değil.
6 faz bu.3 faz değil.
Dediğini yaptığım zaman motor değişik sesler çıkarmaya başlıyor.yani yıldız üçgen bozulmuş oluyor.