Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yersiz olacak ama acil gerektiği için buraya yazdım. Benim derdim kondansatörlerle herbirinin üzerinde farklı bişeyler yazıyor. bir kısmının değerini buldum ama üzerinde 047 gibi zarzor okunanı bulamadım yardım ederseniz sevinirim.
ya arkadaşlar aslında konuyla direk alakalı değil ama ; bir ara bi siteye denk gelmiştim; kullanağımız LED sayısını ve gerilimi giriyorduk hangi direnci kullanmamızı hesaplıyordu.buna benzer bir program varmı?
Cep telefonları için olanı da yerli mühendislerce yapılabilir aslında, cebinden telefonunu çıkarıp hatırlayamadığı direncin değerini hesaplayan ustaları gözümün önüne getirdim bi an
Selam arkadaşlar.Ben bu dıreçlerin kullanım alanları ve kullanım şekli konusunda bilgi sahibi değilim.Forumda bu konuyla alakalı açıklayıcı paylaşımlar varmıdır.Yoksa bilgisi olan arkadaşlardan yardım alabilirmiyim.Herkese hayırlı çalışmalar.