Onun geldigi yer ön panel kartı ve gittigi yerde fotodaki altta görülen radyo devresi üzerindeki 2 soket.şu kablo ses aktarımını yapan kablo olabilir Ekli dosyayı görüntüle 101885
Kabloların hepsini buzzer modunda kontrol ettim,kopukluk olan yok.Onun geldigi yer ön panel kartı ve gittigi yerde fotodaki altta görülen radyo devresi üzerindeki 2 soket.
Ne ile alakalı bilemedim.
Onlarada buzzer ile baktım kopukluk yok anladıgım kadarıyla.şu işaretli kablolar ses sinyalini aktaran kablolar sanırım cd üzerinden gelen ses. Ekli dosyayı görüntüle 101888
O kablolarıda kontrol ettim sorun yok.cd çalar konumunda açıkken o kablolara dokununca parazitte değişme olacak mı onu kontrol et.
Gri izoleli kablo, ben kabloyu yanlış işaretlemişim. soketi doğru işaretlemişim, ama işaretlediğim kablo farklı bir şey, gri izoleli olan kablo ses aktaran kablo
Denedim,tüm kablolara hem elimle hem tahta parçası ile dokundum,hareket ettirdim ancak değişen birşey olmadı.o kabloyu çalışırken elin ile tutmayı dene, parazitte artış oluyor mu gözlemle