yakupakgul
Üye
Selam arkadaslar;
www.kontrolkalemi.com a uye oldugumdan beridir elimde birbirinden guzel ELEKTRIK-ELEKTRONIK dokumanlari olustu.
Dokumanlarin boyutu 1.48Gbyte boyutuna ulasti!
Simdi bu dokumanlari arsivleme konusunda SIKINTI cekiyorum. PC`mde aradigim dokumani bulamiyorum
( cok karisik bir duzene sahip arsivim )
Tahmin ediyorum ki sizlerinde elinde ELEKTRIK dokumanlari ile dolu bi arsiv var.
Ogrenmek istedigim ise; Bilgisayarda bu arsivi nasil bicimlendirdiginiz!
Konuyu biraz daha acip soruma netlik kazandirayim.
Bilgisayarimda MESLEKI BILGILER diye bir klasor actim. Icerisinde ELEKTRIK – ELEKTRONIK – BILGISAYAR diye 3 klasor var.
Elektrik klasorunun altinda ise 1.48Gbyte boyutunda dokuman var. Sorunumda burada basliyor.
?????? à
ELEKTRIK --> ?????? à
?????? à
?????? à
MESLEKI_BILGILER ELEKTRONIK à
BILGISAYAR à
Klasorlere ayirmak istiyorum dokumanlarimi, Sizlerin kullanmis oldugu arsivleme formatini belirtirmisiniz?
Bilgisayarmdaki kaynaga enkisa zamanda ulasmak ve dokumanlarimin duzenli bulunmasini istiyorum.
Yorum ve onerilerinizi bekliyorum.
Gorusmek uzere…
www.kontrolkalemi.com a uye oldugumdan beridir elimde birbirinden guzel ELEKTRIK-ELEKTRONIK dokumanlari olustu.
Dokumanlarin boyutu 1.48Gbyte boyutuna ulasti!
Simdi bu dokumanlari arsivleme konusunda SIKINTI cekiyorum. PC`mde aradigim dokumani bulamiyorum
( cok karisik bir duzene sahip arsivim )
Tahmin ediyorum ki sizlerinde elinde ELEKTRIK dokumanlari ile dolu bi arsiv var.
Ogrenmek istedigim ise; Bilgisayarda bu arsivi nasil bicimlendirdiginiz!
Konuyu biraz daha acip soruma netlik kazandirayim.
Bilgisayarimda MESLEKI BILGILER diye bir klasor actim. Icerisinde ELEKTRIK – ELEKTRONIK – BILGISAYAR diye 3 klasor var.
Elektrik klasorunun altinda ise 1.48Gbyte boyutunda dokuman var. Sorunumda burada basliyor.
?????? à
ELEKTRIK --> ?????? à
?????? à
?????? à
MESLEKI_BILGILER ELEKTRONIK à
BILGISAYAR à
Klasorlere ayirmak istiyorum dokumanlarimi, Sizlerin kullanmis oldugu arsivleme formatini belirtirmisiniz?
Bilgisayarmdaki kaynaga enkisa zamanda ulasmak ve dokumanlarimin duzenli bulunmasini istiyorum.
Yorum ve onerilerinizi bekliyorum.
Gorusmek uzere…