bozuktramvay
Üye
Draftsight programında layerı olan çizimimi aynı dosya için yan tarafına kopyaladığımda layerlerı sıfırlanıyor. Hepsi 0 katmanında kopyalanıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Maalesef yönlendirmelerinizi denedim ama düzelmedi. Laytrans diye bir komut çıkmıyor programdaKopyalama dan sonra Layerları kontrol edin
"Laytrans" komutunu kullanarak Layer'ları dönüştüün
Maalesef yönlendirmelerinizi denedim ama düzelmedi. Laytrans diye bir komut çıkmıyor programda
Bahsettiğim sorunu çözmüyorLayer Manager penceresinde, tüm Layer'ların görünüyormu? bakın
DraftSight programında bir çizimi aynı dosya içinde yan tarafa kopyaladığınızda katmanların sıfırlanması ve tüm öğelerin 0 katmanında toplanması sorunu, genellikle kopyalama yöntemiyle ilgilidir. Bu sorunu çözmek için, kopyalama işlemi sırasında "PasteOptions" komutunu kullanarak "Maintain Source Layers" (Kaynak Katmanları Koru) seçeneğini işaretleyebilirsiniz. Bu, kopyalanan öğelerin orijinal katmanlarını korumasını sağlar. Eğer bu adımı doğru yapmanıza rağmen sorun devam ediyorsa, çizimi "Block" olarak kaydedip tekrar yerleştirmeyi deneyin. Bu, katman bilgilerini koruyarak doğru şekilde kopyalamanıza yardımcı olabilir. Bu yöntemle sorunumu çözdüm ve katmanlarım bozulmadan kopyalama yapabiliyorum.Draftsight programında layerı olan çizimimi aynı dosya için yan tarafına kopyaladığımda layerlerı sıfırlanıyor. Hepsi 0 katmanında kopyalanıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Doğrudur hocam, ben de sorunu farklı çözdüm. Çözdüğüm yöntemin görselin ekliyorumDraftSight programında bir çizimi aynı dosya içinde yan tarafa kopyaladığınızda katmanların sıfırlanması ve tüm öğelerin 0 katmanında toplanması sorunu, genellikle kopyalama yöntemiyle ilgilidir. Bu sorunu çözmek için, kopyalama işlemi sırasında "PasteOptions" komutunu kullanarak "Maintain Source Layers" (Kaynak Katmanları Koru) seçeneğini işaretleyebilirsiniz. Bu, kopyalanan öğelerin orijinal katmanlarını korumasını sağlar. Eğer bu adımı doğru yapmanıza rağmen sorun devam ediyorsa, çizimi "Block" olarak kaydedip tekrar yerleştirmeyi deneyin. Bu, katman bilgilerini koruyarak doğru şekilde kopyalamanıza yardımcı olabilir. Bu yöntemle sorunumu çözdüm ve katmanlarım bozulmadan kopyalama yapabiliyorum.