powerpro
Üye
Merhabalar, evimde 2 yıl önce tepe güvenlikten satın aldığım DSC SCW9045-433 alarm sistemi mevcut. Artık merkezi sistem izlemeden çıkıp, kendi telefonuma yönlendirmek istediğimde ( çünkü aylık para ödüyorum kaç yıldır ) bunun asla mümkün olmadığını ve enflasyonla top yekün mücadele kapsamında ve eski üye olduğumdan aylık sadece 49,90TL 'ye üyeliği devam ettirebileceğimi söylediler. Onca para verdikten sonra tutumları için biraz bozuldum açıkçası.
İnternetten manuel'lere baktığım kadarıyla sistemden çıkıp kendi telefon numaranızı yazabiliyormuşsunuz. Benim bulduğum kitapçıkta; * 8 5555 302 PHONENUMBER * 555 * # tuşlayabildiğinizi belirtiliyor. Fakat 5555 yazan kısım mühendislik kodu. Sistemde * 8 5555 yaptığımda hatalı şifre diyor. Yani mühendislik kodu değiştirilmiş. Birincisi bu kendi telefonuma yönlendirme mümkün müdür? İkincisi mühendislik koduna nasıl erişebilirim? ( Factory reset vs yapmadan. ) Teşekkürler...
Ürün budur;
İnternetten manuel'lere baktığım kadarıyla sistemden çıkıp kendi telefon numaranızı yazabiliyormuşsunuz. Benim bulduğum kitapçıkta; * 8 5555 302 PHONENUMBER * 555 * # tuşlayabildiğinizi belirtiliyor. Fakat 5555 yazan kısım mühendislik kodu. Sistemde * 8 5555 yaptığımda hatalı şifre diyor. Yani mühendislik kodu değiştirilmiş. Birincisi bu kendi telefonuma yönlendirme mümkün müdür? İkincisi mühendislik koduna nasıl erişebilirim? ( Factory reset vs yapmadan. ) Teşekkürler...
Ürün budur;