ekranın ortasında çıkan reklamı engelleme

Hımm. Ben etkili bir virüs sandım. :p
 
etkisi modemi değiştirmeyle sonuçlanacak...etkisi yok demek ne kadar doğru olur bilemem ve bu etki cebimden modem parası çıkartacak.
 
sorunun modemden kaynaklandığını düşünerek değiştirmeye karar verdim. Modem için öneriniz?
Benim tavsiyem Zyxel yahut Linksys den yana olur. Modem almazdan evvel eğer modeminizin kablosuz özelliği varsa açıp modeminize imkanınız varsa tablet, akıllı telefon vb. gibi cihazlarla da bağlanıp reklam çıkıyor mu diye kontrol edebilirsiniz.
 
İhtiyacınıza göre seçim yapmalısınız.
Kablosuz özelliği olacak mı? Çekim mesafesi önemli mi?
Eğer kablosuz olarak kullanacaksanız modeme en fazla kaç pc bağlanacak? Ona göre port sayısı fazla olan model seçmeniz gerekir.
Gerektiğinde modemi access point, router vb. olarak değerlendirecek misiniz..
VPN desteği olacak mı vs. vs. yani ihtiyacınıza göre seçmeniz gerek.

Bana hiçbişey lazım değil beni sadece internete çıkarsın derseniz en ucuz yollu olanı alabilirsiniz ama vatandan pahalıya gelir. Sahibinden gibi sitelerden daha uygun bulabilirsiniz.
Örnek: http://www.sahibinden.com/ilan/alis...eri-zyxel-p-660hn-t1-v2-45-tl-185303365/detay
http://www.vatanbilgisayar.com/p-660hn-t1-v2-300mbps-kablosuz-4-port-adsl2-modem.html
 
Son düzenleme:
Modemi fabrika ayarlarına döndürmeyi biliyorum ve döndürdüm ancak firmware gücelleme yada yükleme nasıl yapılıyor? onu bilmiyorum.
 
Modeminizin modelini yazar mısınız ara yüzü nasılmış bulmaya çalışayım. USB portu varsa USB port üzerinden yoksa modem arayüzünde bir yerlerde güncelleme kısmı olması gerekir. Tp linkin sitesinden modeminize ait firmware i bilgisayarınıza indirip modem arayüzünden indirdiğiniz firmware i modem göstereceksiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,519
Mesajlar
927,562
Kullanıcılar
452,104
Son üye
fnerdal
Geri
Üst