Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rowenta 1600 wat Elektrik süpürgemdeki arıza düğmesine bastığınızda çalışıyor fakat kömürlerin birtanesinden aşırı derecede kıvılcım çıkıyor ve koku yapıyor kömürlerin yerlerini değiştirdim fakat sonuç alamadım yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
kollektör
kollektörün birleşim noktalarınıda (aralarını yani ) temizleyin eğer tornadan geçirme imkanınız yoksa zımpara ile 2 veya 3 tur düzgün bir şekilde zımparalayın aynı yönde
Elektrik süpürgesi, el matkabı, spral taşlama vb. yüksek devirli çalışan aletlerde kömürlerin kollektöre bastığı alanda bir miktar kıvılcım çıkması normal olarak karşılanır. Eğer kömürler kollektöre tam olarak basmaz yada yüzeyi kaplayacak şekilde oturmazsa bu ark fazlalaşır. birde kömürlerin karşılıklı olarak açısı önemlidir kömürlerin takıldığı yerde sağa sola bir kayma meydana gelmiş olabilir diye düşünüyorum.
kollektör yüzeyinide çok ince bir zımparayla (eğer kararma varsa) temizleyebilirsin. yüzeyde pürüzler oluşmuş ise tornaya girmesi gerekli.
hepiniz 10 numara insanlarsınız çok teşekkür ediyorum şu internet dünyasında faydalı
bir site bulduğum için çok mutluyum tekrar tekrar teşekkür ediyorum