elektrıkli vinc UK

maslan6155

Üye
Katılım
13 Ara 2008
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
75
arkadaşlar 25 tonluk elektrıkli vincin el kumantası yerine uzaktan kumanta yabacağım UK ile motor kontrol kontakdörleri arasında role kullanmam kerekiyormu yani UK nın roleleri kontaktörleri taşıyabilirmi teşekkürler.:confused:
 
hocam genelde radyo kumandaların rölesi 5 A diye hatırlıyorum aslında kaldırır ama sizin yerinizde olsam kanca kontaktörleri için ayrı röle üzerinden kontrol ederdim bu sistemi daha kararlı kılar ama kullanmasınız olur mu derseniz elbette olur bu kullanma sıklığınıza bağlı bir durum
 
kumandanın içinde kullanılan rölelerin kalitesi ile ilgili, güveniyorsanız kullanırsınız. ayrıca röle çıkışlarına rc filtre yaparsanız başınız ağrımaz.
 
verdiğiniz bilgiler icin teşekkür eterim entişem role kontakları aşırı akımtan meme yapar roleleri değişmek taha zor onun icin ara roleleri kullanıyim.
 
selam arkaşım vinçlerde kumanda kabinden oparatör tarafından veya küçük vinçlerde yerden kaplolu kumanda ile çalıştırılır vinçin nerden nasıl kulanılacğı katoloklarında gösreilmiştir iş güvenliği nedeni ile başka türlü çalıştırmak yasaktır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,827
Mesajlar
920,805
Kullanıcılar
450,915
Son üye
snapthreads

Yeni konular

Geri
Üst