elektrik artık saatlik okunacak haberi..

bay_elk

Üye
Katılım
23 Haz 2008
Mesajlar
39
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar merhabalar..

haberlerde ve internette dikkat çeken bir haber var elektriğin 1 ekimden itibaren saatlik okunacağı yönünde, bunun açılımı nedir haberde açıklama yapılmamış nedir ne değildir diye bilgisi olan varsa bizleri aydınlatırsa seviniriz..

şimdiden teşekkürler
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
bu haberi ve buna benzer bir sürü haberi takip ettim fakat net bir bilgi alamadım açık açık şudur şöyle olacak şeklinde hiçbir haberde belirtilmemiş allah sonumuzu hayır etsin..
 
geçen günlerde internette saatlik yani konturlu elektrik sayaçları ile ilgili bi haber okudum sanırım bundan bahsediyorsun kendi fikrim konturlu sayaçlar daha iyi verim vermeyecektir tabi bu benim goruşum
 
Demo olarak bazı bölgeler seçilmiş ve o bölgelerde deneniyormuş. Silivri tarafı diye duydum. Alt yapısı olmayan ülkeye teknoloji geliyor. Türkiye deki elektrik kurumlarının tüm yazılımsal proğramlarını unakıtanın kızı yaptı. Eskisinin eli öpülürdü yeminlen. Her yarım saatte sistem kopuyor.
Son olarak söylemek istediğim, Erzincan'lıyım ve köydeki elektrik faturasını yatırmak için istanbul'a geldim. Bana, sen bizimle dalgam geçiyorsun dediler. Varın hesabını siz yapın. Her şehirde ayrı yatırılıyor anlayacağınız. Bu ülkede teknolojiyi neresinden tutarsanız, orası elinizde kalıyor.
 
bizim fabrikayada uzaktan okumak için sistem takmışlardı fakat bir türlü çalıştıramadılar tabiki parası bizim firmadan çıktı
 
Uzaktan okuma sistemi,MAKEL sayaçlarda başarı ile uygulanmaktadır.
 
Bizlerin kazıklanması için bir yol daha türetiyorlar.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,828
Mesajlar
920,817
Kullanıcılar
450,920
Son üye
cihan.demir

Yeni konular

Geri
Üst