nasıl oluyor hocam ?Ben hem makine hemde Elektrik-Elektronik müh okuyorum.İstersen sana yardımcı olabilirim.
mantıklıda elektik mantıgı olmadan teoride kalmazmıyız ?makinacıların maaşları daha fazla ve odaları harbiden çalışıyor... Ben makina diyorum...
ikisini de öğrenmek en iyisi (evet merhabalar öncelikle bu ilk senem.aklımda bu 2 meslek var ama tercih sıralamamda hangsinin üstte bulunacağına karar veremedim . mesleki yatkınlık olarak 2sine uyum sağlayabileceğimi severek yapabileceğimi düşünüyorum.benim sizden ricam bu 2mesleği gelecek+para+çalışma koşulları+meslekte ilerleme durumu...vs konularda karşılaştırmak olacak..şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler...
hakikaten yardımcı olabilirsinBen hem makine hemde Elektrik-Elektronik müh okuyorum.İstersen sana yardımcı olabilirim.
ben katılmıyorum abi senin dediğin pire için yorgan yakmak oluyor. Ona bakarsan Erbakan da başbakandı pancar motoru getirdi Türkiyeye. Makine Mühendisliği Elektrik mühendisliğinden kötü bir bölüm değil.Bu Ülkede Ajdar Anık(çikita muz) Gibi Adamlara Makine Mühendisi Diploması Vermişler! Gerisi Sana Kalmış...
Not: Ajdar'ın Doğuştan mı Sonradan mı Salak Olduğunu Anlamak İçin 2004 Ekim'inde Özellikle Oturup Bayağı Konuştum, Adam Doğuştan Sakat..