unal43
Üye
Arkadaşlar herkese selam.3 gün evvel başımızdan çok kötü bir olay geçti.Ben evde yokken eşimin tesadüfen lavoboya gitmek için kalkmasıyla saat sabah altı sularında buat panosundan alevler çıktığını görüp söndürebilmek için su ile müdahale ettiğini söyledi.Sonra beni aradı ve itfaiye eşliğinde eve girdik.Maddi anlamda herhangi bir kaybım yok , yaşanan olay üzerine elektrikçi çağırdım.Sorunun banyo kısmında bulunan çamaşır makinesi için kullanılan üçlü prizin alüminyum kablo ucunun buata götürülmesinden kaynaklı yangına sebebiyet verdiğini söyledi.Zemin katta oturuyorum ve banyo asma katın üzerine baktığımızda apartmandaki tüm dairelere giden elektrik tesisatının dairemden geçtiğini farkettik .Ev sahibi değilim kiracıyım küçük yaşlarda bir tane çocuğum var nöbetlerim oluyor evde olmadığım zamanlar oluyor.Bu durum beni çok tedirgin ediyor.Elektrikçinin söylemesi başka dairelerde meydana gelebilecek bir arıza durumunda senin dairende etkilenebilir şeklinde.En geç Haziran ayında daireyi boşaltmış olurum ancak ben ve benden sonra oturacak olan vatandaşlar maddi manevi zarar görmesinler uğraşındayım.Yardımcı ve yol gösterebilecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.