Elektrikli Araç Şarj Kablosu Sorunu (acil yardım lütfen)

Bende aynısını düşünüyorum fişteki ısınmada enerjiyi kesiyor muhtemelen.
Kabloda marka ibaresi yok mu? Markayı yazın yanına da wiring diagram ekleyip Google da aratın.

Bu kablo galiba :
1732996866450.png

Aşağıdaki şekilde deneyin büyük ihtimalle çalışacaktır.

1732997233150.png

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaş yukarıdaki yöntemi deneyebildiniz mi? Çalıştı ya da çalışmadı...Dönüt verirseniz bizde öğrenmiş oluruz.​

Konu sahibi arkadaş yukarıdaki yöntemi deneyebildiniz mi? Çalıştı ya da çalışmadı...Dönüt verirseniz bizde öğrenmiş oluruz.​
Yanlız ustam kablo renklerin tutmuyor. Çılgın bir fikir olarak da 3 deliğe iki pot bağlayıp çeşitli ayar değerleri tutturulmaya çalışılabilir.

Erkek olan fiş (kırmızı) normal topraklı 220v. eski fiş yatık tipti ve müşterinin suya dayanıklı kabına sığmadığı için düz fiş takalım dedik kestiğimiz fişin içinde ntc sensörü varmış oda hasar görmüş diğer siyah 5 + 3 girişli olan fişte şarj istasyonuna giriyor +3 dediğimiz kısım ntc sensörü yazan parçanın giriş kısmı son olarak beyaz kablo ortadaydı turuncu ve kırmızı kenarlarda.

Yanlız ustam kablo renklerin tutmuyor. Çılgın bir fikir olarak da 3 deliğe iki pot bağlayıp çeşitli ayar değerleri tutturulmaya çalışılabilir.
Renkler tutuyor, konumları da. Evet iki tane potansiyometreyle de yapılabilir.

1733062920983.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba geç dönüş için kusura bakmayın müşteri şarj aletinide bozarız diye kabul etmedi zaten aracınında şarjı bitmiş mecburen gidip bayiden kablo aldım eski kabloyu da ders olsun diye çerçeveletip duvarıma asacağım artık.

Arkadaşlar merhaba geç dönüş için kusura bakmayın müşteri şarj aletinide bozarız diye kabul etmedi zaten aracınında şarjı bitmiş mecburen gidip bayiden kablo aldım eski kabloyu da ders olsun diye çerçeveletip duvarıma asacağım artık.
Sağlik olsun demek lazım. Tecrübe bazen çok pahalı sahip olunan bir kazanım oluyor.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,163
Kullanıcılar
453,285
Son üye
canrbey2

Yeni konular

Geri