adem44
Üye
iyi günler, elektrik motoru ile çalışan bir araba yapmaya çalışacağım ancak bu tarz projelerde, güçlü motorları uzun süre çalıştırabilecek batarya bulmak zor olduğundan ben bu sorunu 220 volt elektrik üreten jeneratör yardımı(saatte 1 lt benzin tüketmesi nedeniyle) ile bataryalara ihtiyaç duymadan elektrik sağlamak ve bu elektriği motora aktarararak çözmek istiyorum
jeneratör ile ürettiğim elektrik ile çalışabilecek güçlü motor tavsiye edebilirmisiniz?
(not: profesyonel değilm kağıt üzerinde ve gerekli teknik destekleri aldıktan sonra uygulamaya geçeceğim. bu proje için şimdilik 10 bin tlye kadar para ayırabiliyorum. 5 bin lirası 2. el bir araç kalanı, çıkma motor, jenaratör ve diğer malzemeler için)
teşekkürler...
jeneratör ile ürettiğim elektrik ile çalışabilecek güçlü motor tavsiye edebilirmisiniz?
(not: profesyonel değilm kağıt üzerinde ve gerekli teknik destekleri aldıktan sonra uygulamaya geçeceğim. bu proje için şimdilik 10 bin tlye kadar para ayırabiliyorum. 5 bin lirası 2. el bir araç kalanı, çıkma motor, jenaratör ve diğer malzemeler için)
teşekkürler...