mustafakadim
Üye
iyi günler her keze sormak istediğim bir şey var çok genel olacak ama yinede sormak istiyorum elektronik kart tasarlarken sıfırdan hiç var olmayan bir kartı tasarlamak istiyorum bunu soruyorum ve bilgi birikim var ama yinede sormak istiyorum yanlışım var mı diye ilk olarak kartın nerede kullanılacağı buna ilk sebebe bağlı olarak'da kaç volt geril ile çalışacağı Dijital mi yoksa Analok mu veya ikisi birden mi olacağını belirlemek çıkış verip vermeyeceği olması lazım demi ikinci olarak ise birinci sebebe bağlı kart kullanılacak olan malzemelerin listesini çıkarıp birbirleri elemanların birbiri ile olan ilişkisi üzerinde durup hangi elemanın hangi elemanla uyuştuğunu belirleyip bakır plaka üzerinde elemanların kullanacağı gerilime göre yolların hatlarının belirlenmesi ve çizim işlemini yaptıktan sonra eleman yerleşimi test işlemi ve kullanılacak olan yere bağlı olarak'da koruma kutusunun çizimi ve basımı bu sıra doğrumu yoksa yanlış mı birde veye eksik ise tamamlar mısınız alaylı olarak kendimi yetiştirdim yardım eden her keze şimdiden teşekkürler **Not**:teorikte ve hesaplamalarda tam olan test aşamalarından geçmiş kartın kısacası kağıda her şeyi tam olan kartı arese geçirip devre şemasını çizmek istemiyorum onu yapabiliyorum ama benim anlatmak istediğim şey ise var olmayan bir elektronik kartı tasarlamak.