lowvoltage
Üye
Elinde İhtiyaç Fazlası DC Motor Olan Varsa Destek olabilirmi?

kaç volt kaç amper? ne işe yarayacak? projen ne? boyu, çapı, mil uzunluğu? gibi gibi. eski cr rom dan çıkma mı? küçük şarjlı vidalamadan mı?Elinde İhtiyaç Fazlası DC Motor Olan Varsa Destek olabilirmi?
aslında farketmez ileride yapacağım şeylere de kullanırım diye düşünmüştüm.. o kadar detaya girmedenkaç volt kaç amper? ne işe yarayacak? projen ne? boyu, çapı, mil uzunluğu? gibi gibi. eski cr rom dan çıkma mı? küçük şarjlı vidalamadan mı?
Kargo ücretini ödersen gönderen çıkar belki .aslında farketmez ileride yapacağım şeylere de kullanırım diye düşünmüştüm.. o kadar detaya girmeden
bak burada bulabildiklerimden var 1,5 volttan başlıyor 24 hatta 36 volta kadar motorlar var.aslında farketmez ileride yapacağım şeylere de kullanırım diye düşünmüştüm.. o kadar detaya girmeden
öderim hocamKargo ücretini ödersen gönderen çıkar belki .![]()
kusura bakmayın hakkınızı helal edin @paskomyabak burada bulabildiklerimden var 1,5 volttan başlıyor 24 hatta 36 volta kadar motorlar var.
işte burada fark etmez, fark ediyor.
sen projeni kafanda canlandırman lazım, daha step motorlar, fırçasız motorlar var. bldc motor var. demek ki neymiş? fark edermiş. bir de benim soruma gülme emojisi kullanmamalıydın. kaybettin.
Tam anlamadım siz motoru ileride lazım olur,bir köşede dursun diye mi istiyorsunuz yoksa elinizde bir proje var ve onun için mi?aslında farketmez ileride yapacağım şeylere de kullanırım diye düşünmüştüm.. o kadar detaya girmeden