@Under Ground usta, tanıdığın birileri varsa haber ver, arkadaşa dc motor lazımmış.

Saygı herşeyden önemli...Bir de benim soruma gülme emojisi kullanmamalıydın. kaybettin.
hocam ben bu forumda yeniyim işleyişini de bilmiyorum @paskomya'nin mesajına "zeybek" diye biri gülücük atmış bende tıklayınca öyle oldu. ben bunu siz dediğinizde fark ettim ve hemen değiştirdim. ön yargılı davranmayınSaygı herşeyden önemli...
elektrik elektronik kursuna yazıldım orda kullanmak için istemiştim.Tam anlamadım siz motoru ileride lazım olur,bir köşede dursun diye mi istiyorsunuz yoksa elinizde bir proje var ve onun için mi?
Kursta ne gibi motorlar lazım olur diye öğrenip burada yazarsanız çok daha iyi olur. Envai çeşit motor var. İşe yaramayan bir şeyler gönderilme ihtimali yüksek.elektrik elektronik kursuna yazıldım orda kullanmak için istemiştim.
Elinde İhtiyaç Fazlası DC Motor Olan Varsa Destek olabilirmi?
adres aynı olunca içinde yaşayanda aynı oluyor değil mi? isim telefon yaz dedim cevap yok. hani artık ihtiyacı olanı da ... gönderdiklerim... insanlara kötü söz söylemek istemiyorum ama. yine de yapmam gerekenleri forum büyüklerim söylesin. benim ayarım yok.Farklı isim, aynı adres mi?