Elveda..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeybek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada siteyi kim satın aldıysa iletişime geçerse elimde Tv anakart ve besleme kartları ayrıca birçok bios dosyaları vs tv yazılımları vs hakkında geniş bir arşiv mevcut ilgilenip iletişime geçecek olunursa sitede gerekli başlıklar düzenlemeler yapılacak olursa paylaşacağım. 30 GB civarı bir kaynaktan bahsediyorum.

Bir duyuru gördüm :

Acaba kime hangi ekibe devredildi ? kim devraldı ise sistemin ruhunu bozmadan devam ettirmesini temenni ederek bir teşekkür etmek lazım...
Bir zamanlar kapından kovduğun fakir ama onurlu bir genç vardı . Artık çok zenginim . Forumu satın aldım . Hatta hepinizi satın alacağım . Muhahahahaha ( Erol Taş kahkahası )

Bir zamanlar kapından kovduğun fakir ama onurlu bir genç vardı . Artık çok zenginim . Forumu satın aldım . Hatta hepinizi satın alacağım . Muhahahahaha ( Erol Taş kahkahası )
@Under Ground Desene eskiden teneke bağlıyor geziyorduk yetiyordu şimdi çelik zırh bile korumayacak :D

Gidenler gitsin kalan sağlar bizimdir.

1 haftaya kalmaz eski motivasyonumuz geri gelir. Merak etmeyin.

Yeni yönetim ve kadroyla tanışırsak iyi olacak.
@serkan_48 usta, sen bir hafta dedin de, seneye 12 saatten az kalmış.;)

Hadi hayırlısı olsun!

Her ne kadar üye olmadan da girdiğim mekatronik.org forumunda kayıt olsam da, buradan son ana kadar ümidimi koruyordum. O yüzde vedalaşmamıştım.;)

@serkan_48 usta, sen bir hafta dedin de, seneye 12 saatten az kalmış.;)

Hadi hayırlısı olsun!

Her ne kadar üye olmadan da girdiğim mekatronik.org forumunda kayıt olsam da, buradan son ana kadar ümidimi koruyordum. O yüzde vedalaşmamıştım.;)

Şimdi anladım üstadım. Benim jeton köşeli. :D

Güle güle kontrolkalemi forumları..

Siteye üye olduğumda bir öğrenciydim. O günden bu güne hem hayata hem mesleğe dair bir çok şey yaşadım. Bu siteye üye olduğumda attığım ilk mesajı buldum ve bunca sene için duygusal anlamda çok şey paylaşmak yerine sadece o mesajı doğrudan aşağıya yapıştırmak istedim:

"siteye yeni üye oldum belki de üye olduğum en verimli sitedir diye düşünyrm...bu yazı ve diğer bütün paylaşımlar için teşekkürler...artık hep beraberiz arkadaşlar :)" (11.09.2008)

Forum istatistikleri

Konular
133,436
Kullanıcılar
459,447
Son üye
TeknikKesici

Yeni konular

Geri