Emo ideolojik görüşlerden başka hiç bir şeyi temsil etmiyor.Başta bulunan kişinin ideolojik görüşü için çalışıyor.Mühendislerin sorunu umurlarında değil.Yıllık 17 trilyonluk gelirin 5 trilyonu içkiye gidiyorsa varın gerisini siz düşünün.
Emo ideolojik görüşlerden başka hiç bir şeyi temsil etmiyor.Başta bulunan kişinin ideolojik görüşü için çalışıyor.Mühendislerin sorunu umurlarında değil.Yıllık 17 trilyonluk gelirin 5 trilyonu içkiye gidiyorsa varın gerisini siz düşünün.
sn vurucu05 mesnetsiz sataşmalar içine girmeyin. Söylediğiniz giderler muhtemelen seminer,konferans,gece yemekleri için yapılan masraflardır. üzerime vazife değilken beni odanın avukatı pozisyonuna soktunuzya sizlere helal olsun.
ülkemizin gerçeklerini görmezden gelmeyin meslektaşlarım !
Fransa hızlı trende 574,8km hızı nasıl geçerimle uğraşırken bizim adı hızlı tren olarak geçen trenimiz 250km hıza varmadan devrildi .
Ben 1995'de kordsa'dayken almanlar yeni kord bezi dokuma makinalarını fabrikaya monte ederken bizler ağzımız açık izliyorduk. Fabrikanın eski ünitesinde de hintliler bizim eski döküntü makinalara ağızları açık hayranlıkla bakıyordu(makinaları satın almak için hemen el sıkıştılar.)
türkiyede yetişmiş alanında çok iyi teknik elemanlar neden yurt dışına kaçırılıyor beyin göçüne maruz kalıyorlar? Nükleer santral araştırması yapan üniversiteli bilim adamları istanbula gelirken uçak kazasında neden öldüler? Senin ülkende bilime,araştırmaya ne kadar önem veriliyor? Ne kadar kaynak aktarılıyor ? ülkemiz zemin olarak bu teknolojilere hazırmı ? Başında daha çözemediği terör sorunu musallatken teröre yeni bir hedef mi sunalım ?
çok yönlü düşünmezsek,alternatif kaynaklar varken daha şimdiden körükörüne tehlikeli seçeneğe zıplarsak bundan kimler fayda görmüş olacak kimler ileride zararını çekecek? + ve - 'leri tek tek dökün bakalım hangisi fazla gelecek?
devrim arabaları filmindeki gibi yerli bir araba imal etmekle nükleer enerji santrali kurmak arasında bağlantı kurmak realist düşünceden çıkmak anlamına gelir diye düşünüyorum
bu ülkenin mimarı ulu önder mustafa kemal atatürk'ün ordu için yapılır, para için bulunur, düşman için yenilir. Azmi,şevki ve yaklaşımıyla onun emanetini korumak ve ileriye taşımakla görevli kişiler olarak düşüncelerinize katılmamak elde değil ancak bilim-kurgu yaklaşımdan uzaklaşıp realist düşüncelere yaklaşarak bu hedefe ilermekte fayda var diyorum.
Daha çok çalışalım,engellerle mücadele edelim,başaralım,hak edelim ondan sonra isteyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?