öğrenciyken gençemo ya üye olmuştum sırf meraktan hergün onlarca mail geliyordu ama hiçbiri meslekle alakalı değil hepsi siyasi birgün dayanamadım dedimki "arkadaşlar biz politikacı değiliz mühendisiz bırakın bu siyaseti de işimize bakalım" demez olaydım gelen mail sayısı arttı
kaç kere beni bu mail grubundan çıakrın diye mail attım çıkarmıyor adamlar. okul bitti emoya üye olmadım geçenlerde sırf smm için üye OLMAK ZORUNDA kaldım. Hala gençemodan mailler geliyor şimdi bir de EMO dan mailler geliyor yaptığımız faaliyetler ve yapacaklarımız diye önceleri bakıyordum neler var işe yarar bir eğitim var mı diye ama hep yok nüklere karşı platform yok tekel işçileriyle el ele vs vs şimdiye kadar hiç mesleki bir kursun eğitimin mesajını görmedim desem yeridir. ha bunlar yapılmıyor mu yapılıyor elbet açın EMO nun sitesini kurslar seminerler misem vs bi sürü eğitim var ama bir arkadaşın dediğine katılıyorum hep haftaiçi gündüz ve sabahtan akşama kadar katılma zorunluluğu var...!!!
Ne yapalım biliyor musunuz??? hadi hep beraber EMO ya mail atalım bırakın siyaseti diye bir tarih ve saat belirleyelim ve hepimiz aynı anda mail atalım sonra gelen cevapları yazalım bakalım neler olacak. Böylece düzeltmek için neler yaptınız diyen arkadaşlar da neler yaptığımızı ve aldığımız karşılığı da görmüş olur
Not: Ankara EMO üyesiyim diğer iller nasıldır bilmiyorum.
Saygılarımla,