En İyi Laptop Markaları...

msi piyasada çok tanınmamış bir laptop markası olmamasına rağmen aynı özellikteki bilgisyarlara göre daha verimli çalışıyor sebebi ise msi-amd ve ati nin aynı şirketin olması bu yüzden msi laptoplarda anakartın msi ekran kartın ati chipset ati ve işlemcin amd olursa performansını %100 alırsın .Msi gx serisi var digital tv kartı falan var çok kullanışlı ve overclock özelliği var üzerinde 1 tuşa basarak overclock yapabilirsin.
 
Sony vaio
Asus

Asus kullanıyorum memnunum.
monster inde üstün özellikli olanları var ama kalitesini bilmiyorum.
 
hp pavillon ! Allah korusun.2 defa tamire gitti,hala posteki sayıyorum.Norton antivirüs programı kasıyor.
Kaspersky yükleyince sorun kalktı gibi.Servis kalitesi düşük.

beimde hp pavillonum vardı. 3 kere farklı arızadan dolayı servise gitti. aslında suç benimdi bilgisayarı aldığımda ses kartı sorunluydu ve önemsemeyip değişim talebinde bulunmadım. Fakat yasal olarak ürünün para iadesi hakkımın olmamasına rağmen para iadesi talep ettim ve kabul gördü. yani demek istediğim elektronik eşya alıyoruz ve aldığımızda arızalı olabilir yaad aldıktan sonra da arıza çıkarabilir. bunun için alırken ürünü iyice kontrol etmek lazım ve de satış sonrası müşteri hizmetini de göz önünde bulundurulmalı.
 
bir de sony vaio nun i3 işlemcisini almak başka markanın i7 sinin almaktan daha mı iyidir sizce biraz saçma olabilir ama kalite farkı bu kadar olur mu diye merak ediyorum da arkadaşlar.
 
bir de sony vaio nun i3 işlemcisini almak başka markanın i7 sinin almaktan daha mı iyidir sizce biraz saçma olabilir ama kalite farkı bu kadar olur mu diye merak ediyorum da arkadaşlar.

işlemciler için yorumları bir okursanız durumu basitçe görebilirsiniz. i3 ler basit windows kullanımı için. Grafikleri yüksek oyunlarda verim alamazsınız. i5 ler orta seviye grafiklerde başarılı. i7ler yüksek ram takviyesi ile oyunların dışında yüksek grafik ve çizim gibi işlere daha yatkın.

şuradaki incelemeye bakabilirsiniz. tablolara göre ne istediğinize karar verebilirsiniz.

Notebookcheck Türkiye: İnceleme: Intel Core i3/i5/i7 İşlemciler ?Arrandale?

Performansı belli markaların dışına çıkmak işlemciler veya diğer bazı malzemeler iyi gözüksede son laptopun performansına ciddi şekilde yansıyan osnuçlar ortaya çıkabilir.

Yine de elektronik biraz şans işi.
 
besime katılıyorum ürünlerin kullan madan göremiyecegimiz sıkıntıları olur bunları da forumlardan takip etmek önemli
 
tam 7 sene casper prestige kullandım. hemde en ağır şartta. bozulmadı. bende kırdım yeni aldım:) yerli malı deyip geçmeyin. çok sağlam makina. hem fabrikasıda burada. daha doğrusu montaj yeri.
 
fiyat ve kalite açışından , dell, PACKARD BELL , MSI Tavsiye ederim,
teknik servis kalitesi olarak dell tercihimdir, yerinde hizmet garantisi var,
 

Forum istatistikleri

Konular
128,826
Mesajlar
920,799
Kullanıcılar
450,914
Son üye
tugbag

Yeni konular

Geri
Üst